5 tips voor een geslaagd kerstpakket

1. Bestel op tijd

Het lijkt zo cliché maar het is echt noodzakelijk dat je op tijd je kerstpakket komt samenstellen. Het kost namelijk tijd om het pakket naar jou wensen samen te stellen. Er moet een offerte gemaakt worden en vervolgens moet de opdrachtbevestiging geaccodeerd worden. Daarna gaat je kerstpakket in bestelling. We zijn dan afhankelijk van de leverancier en de postbezorgers wanneer jou producten bij ons worden bezorgd. Heb je gekozen voor de Mooierr inpakservice dan moet je pakket ook nog prachtig ingepakt worden. Je begrijpt dat het dus een aantal weken duurt voordat jou kerstpakket compleet is en bij jou afgeleverd wordt. 

Maak gelijk een afspraak

2. Denk na over de waarde van je pakket

Tip om over na te denken: Wat heeft meer waarde voor jou? Een vol pakket met veel producten van weinig waarde. Of een minder vol pakket met producten van veel waarde. Dit is goed om in je achterhoofd te houden bij het samenstellen van je kerstpakket. Bedenk een waarde voor het pakket en neem dit mee in je achterhoofd als je het pakket gaat samenstellen. Houdt rekening met bijkomende kosten: drukkosten, verzendkosten, inpakservice en bezorgservice. Bij Mooierr zien we dit als bijkomende kosten, dit zijn kosten die jouw personeel niet terugziet in hun pakket. De pakketwaarde is het bedrag wat je personeel daadwerkelijk ontvangt =aan producten in het pakket. 

Bekijk voorbeeldpakketten

3. Kies een basis

Als je de basis hebt staan, dan kan je daar op voortborduren. Bedenk bijvoorbeeld bij de basis van je pakket een thema.
Te denken valt aan een rugtas met het thema 'Op Pad'. Vanuit daar is het makkelijker kiezen om leuke producten toe te voegen aan het pakket welke passen bij het thema. 

Kies de basis van je pakket

4. Bepaal de inhoud

Een kerstpakket samenstellen is niet altijd eenvoudig, maar bedenk de volgende dingen:
Producten moeten bruikbaar en van kwaliteit zijn. Daarnaast moeten ze aansluiten bij het thema wat je wenst. En ook heel belangrijk: sluit het aan bij het personeel wat je hebt?
Of belanden alle producten bij moeders in de kast? Dat is niet de bedoeling, dus bedenk wat jouw personeel leuk zou vinden om te krijgen. 
Houdt daarbij ook in je achterhoofd: je kunt het niet voor iedereen volledig goed doen, smaken verschillen nou eenmaal. 

Bekijk het maar

5. Wees origineel, maar met mate

Wat bedoelen we daar eigenljk mee? Originele geschenken zijn leuk als ze tegelijk ook bruikbaar zijn. Een high tec product wat in de kast beland, gaat aan zijn doel voorbij. 
Een origineel geschenk wat wel gebruikt gaat worden is daarentegen heel verrassend. Bedenk daarbij dat je sowieso bij ons al een kerstpakket op maat gaat samenstellen. Wij leveren namelijk geen standaard pakketten, maar stellen samen met jou een pakket samen wat aansluit bij jouw bedrijfscultuur en bij jouw personeel. Zo zit er voor elk personeelslid altijd iets tussen wat hem/haar aanspreekt. 
Liever zelf online je kerstpakket samenstellen? Dan kan eenvoudig via onze online wizard

Bekijk geschenken

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het samenstellen van je kerstpakket? Wij helpen je graag verder. Wij leveren geen standaard kerstpakketten, maar kerstpakketten op maat passend bij jouw bedrijf.  
We zitten boordevol leuke ideeen voor het samenstellen van een mooi kerstpakket. Met of zonder thema, mannen/vrouwen, voor elk wat wils! In onze showroom zijn heel veel (maar nog niet alles) producten uitgestald en kan je ze vast bekijken en vasthouden. We zetten de producten die jij uitkiest bij elkaar zodat je een indruk krijgt hoe het kerstpakket eruit komt te zien.
Samen zorgen we ervoor dat je personeel blij verrast wordt met een prahcitg kerstpakket! 
 

Bekijk voorbeeldpakketten
Magazine aanvragen
Loader
368