Dag van de Thuiswerker 2024

Thuiswerken is voor de meeste mensen een flinke uitdaging. Daarom is het des te belangrijker om je thuiswerkers op deze dag te verrassen met iets leuks. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. 

inspirerende voorbeelden
Speciaal geselecteerd voor de thuiswerker
Tevreden klanten over Mooierr:

Even brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je collega's/realaties wilt verrassen met een persoonlijk thuiswerk geschenk. 
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor een prachtig thuiswerk geschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Afspraak maken op
locatie

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Dag van de thuiswerker cadeau

De hersenen kraken tijdens het thuiswerken. Even met je neus in een echt papieren boek in plaats van achter je scherm. Ga jij voor een sudoku? Of los je liever een kruiswoordpuzzel op? Als je een grote algemene kennis hebt en houdt van een flinke uitdaging dan is het Grote Bosatlas puzzelboek echt wat voor jou. Dit geschenk past prima door de brievenbus. Leuk om weg te geven als dag van de thuiswerker cadeau en nog leuker om te krijgen! Ga jij je personeel verrassen met een tof puzzelboek? 

Dit wil ik ook

Thuiswerk geschenk

Verras je thuiswerker met een lekkere reep tony chocolonely. Nog leuker om deze reep te voorzien van een eigen wikkel met leuke tekst of afbeelding. Zo maak je het thuiswerk cadeautje net even iets persoonlijker. Een leuk en lekker geschenk om weg te geven en het kan gemakkelijk via de post verstuurd worden. 

Dit wil ik ook

Veelgestelde vragen dag van de thuiswerker

  • Allereerst is er natuurlijk het gemak van werken vanuit huis. Je klapt gewoon je laptop open en gaat vanuit het comfort van je eigen huis aan de slag. Dit betekent dat je meer tijd hebt om te slapen, te ontspannen en te genieten van je ochtend.
  • Maar dat is niet alles! Werken vanuit huis zorgt ook voor een betere balans tussen werk en privé. Door thuis te werken, breng je meer tijd door met je gezin, vrienden of hobby's. En wat dacht je van het nemen van een pauze wanneer het jou uitkomt? Bijvoorbeeld door even een wandeling te maken of een gezonde maaltijd te bereiden.

  • Bovendien kan werken vanuit huis vaak bijdragen aan een betere productiviteit en concentratie.

Tijdens de persconferentie op 15 maart 2020 wordt er besloten dat we vanaf 16 maart 2020 massaal thuis moeten werken. Daarom is op 16 maart De Dag van De Thuiswerker in het leven geroepen. Tijdens deze dag is het extra belangrijk om jouw hardwerkende collega's te verrassen, door een persoonlijk bedankje/geschenk thuis te laten bezorgen. Laat je inspireren op onze site en neem vrijblijvend contact op.

Voor een goed product nemen wij graag de tijd. Per leverancier is het verschillend wat de levertijd is. Moet jouw product uit het buitenland komen? Dan kan het wel 4-6 weken duren. Wordt je product in Nederland gemaakt? Dan kan je het met 2 weken al in huis hebben. Wordt je product bedrukt met een logo? Dan kost dit ook weer meer tijd, waardoor je even geduld moet hebben. Vraag een offerte aan en wij zoeken het voor je uit.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Thuiswerker geschenk idee

Wil je, je thuiswerkers verrassen met een origineel geschenk? Verras ze met een luxe USB aansteker. Deze is voorzien van een USB aansluiting. Daarmee kan je de aansteker gemakkelijk opladen. Deze aansteker hoef je niet opnieuw te vullen maar leg je gewoon even aan de oplader. Ook geen last van een vlammetje dat uitwaait. Wordt geleverd in een geschenkverpakking, de kleur van de aansteker is zwart.

Dit wil ik ook

Dag van de thuiswerker 2024 geschenk

Een ideaal geschenk voor de dag van de thuiswerker 2024 is natuurlijk een pen. Verras je collega's en/of relaties met dit zeer goed bruikbare geschenk. Natuurlijk gebruikt de gemiddelde thuiswerker een pen voor de notitie of teksten schrijven. Dit betreft een aluminium balpen met rubberished soft-touch afwerking. Voorzien van een stevige metalen clip en leverbaar in 8 kleuren.

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
374