Dag van de Thuiswerker

Thuiswerken is voor de meeste mensen een flinke uitdaging. Daarom is het des te belangrijker om je thuiswerkers op deze dag te verrassen met iets leuks. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. 

Leuke, originele geschenken voor de dag van de thuiswerker

Dag van de thuiswerker cadeau

De hersenen kraken tijdens het thuiswerken. Even met je neus in een echt papieren boek in plaats van achter je scherm. Ga jij voor een sudoku? Of los je liever een kruiswoordpuzzel op? Als je een grote algemene kennis hebt en houdt van een flinke uitdaging dan is het Grote Bosatlas puzzelboek echt wat voor jou. Dit geschenk past prima door de brievenbus. Leuk om weg te geven als dag van de thuiswerker cadeau en nog leuker om te krijgen! Ga jij je personeel verrassen met een tof puzzelboek? 

Dit wil ik ook

Thuiswerk cadeautje

Verras je thuiswerker met een lekkere reep tony chocolonely. Nog leuker om deze reep te voorzien van een eigen wikkel met leuke tekst of afbeelding. Zo maak je het thuiswerk cadeautje net even iets persoonlijker. 
Een leuk en lekker geschenk om weg te geven en het kan gemakkelijk via de post verstuurd worden. 

Dit wil ik ook

Even brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je collega's/realaties wilt verrassen met een persoonlijk thuiswerk geschenk. 
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor een prachtig thuiswerk geschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Afspraak maken op
locatie

Veelgestelde vragen dag van de thuiswerker

Tijdens de persconferentie op 15 maart 2020 wordt er besloten dat we vanaf 16 maart 2020 massaal thuis moeten werken. Daarom is op 16 maart De Dag van De Thuiswerker in het leven geroepen. Tijdens deze dag is het extra belangrijk om jouw hardwerkende collega's te verrassen, door een persoonlijk bedankje/geschenk thuis te laten bezorgen. Laat je inspireren op onze site en neem vrijblijvend contact op.

Voor een goed product nemen wij graag de tijd. Per leverancier is het verschillend wat de levertijd is. Moet jouw product uit het buitenland komen? Dan kan het wel 4-6 weken duren. Wordt je product in Nederland gemaakt? Dan kan je het met 2 weken al in huis hebben. Wordt je product bedrukt met een logo? Dan kost dit ook weer meer tijd, waardoor je even geduld moet hebben. Vraag een offerte aan en wij zoeken het voor je uit.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Cadeau medewerkers thuiswerken

Wil je, je thuiswerkers verrassen met een origineel geschenk? Verras ze met verse thee in een mooie geschenkverpakking met een leuke tekst. 
'Dankje thee', 'Fitte thee' en 'Lente thee'  zijn enkele voorbeelden. Past door de brievenbus en daarmee valt er een leuke verrassing op je deurmat of in je brievenbus. 

Dit wil ik ook

Thuiswerk cadeautje

Na het thuiswerken is het belangrijk om even lekker te ontspannen. Een rondje wandelen om een frisse neus te halen om daarna vol energie een spelletje Coloretto te spelen met 1 van je huisgenoten.
Dit kleurrijke kaartenspel is voor iedereen geschikt en daagt je uit om de meeste punten te scoren door de juiste kleurenkaarten te verzamelen. Een leuk thuiswerk cadeautje! Wie ga jij verrassen? 

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
374