Custom made relatiegeschenken

We hebben een uniek door ons zelf geslecteerd assortiment. Maar het kan nog unieker. Laat je producten volledig custom made fabriceren. Denk aan custom made houten kratten, custom made tassen, paraplu's,  trolley's. Te veel om op te noemen.  Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie op doen? Download ons inpiratiemagazine. Heb je nog geen idee, wij hebben ze genoeg... Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Custom made moersleutel Van Manen huis & haard

Van Manen Huis & Haard was op zoek naar een custom made item wat aansluit bij de producten die zij verkopen. Een gaaf project om in mee te denken en uiteindelijk een custom made moersleutel te realiseren. Naar wens van de klant zit er een functionele magneet aan de sleutel om deze gemakkelijk in de metalen kast te hangen. 
Een doming sticker met logo en QR code zodat je realtime beschikt over alle informatie over propaangas en gaskachels. 

Dit wil ik ook

Custom made Memory Spel Stichting Bethlehem

In samenspraak met Stichting Bethlehem hebben we een custom made memory spel ontworpen. Volledig vormgegeven in de huisstijl van Stichting Bethlehem. 
From bread to the Bread. 

Ik wil ook een custom made product

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Brievenbusgeschenk Deurplus

Deurplus wilde in beeld blijven bij haar klanten. Klanten verrassen met iets lekkers wat gedeeld kan worden met collega's. We ontworpen een custom made doosje volledig in stijl van Deurplus. Het doosje werd gevuld met maar liefst 8 overheerlijke bonbons en voorzien van het Deurplus logo. Heerlijk om te krijgen en ideaal als brievenbusgeschenk.

Bekijk custom made chocolade

Custom made cap Cabrio Maarten

CabrioMaarten: geen verkopers, maar liefhebbers! Een unieke voorraad cabrio's waar zeer hoge kwaliteitseisen aan gesteld worden. Zo ook voor de producten die zij weggeven aan hun klanten. Mooierr heeft daarom voor CabrioMaarten een custom made cap laten maken speciaal in de kleuren van hun huisstijl: rood met British racing green. Het beeldmerk van het logo komt terug op de binnenzijde van de klep. Een cap met prettig draagcomfort en van hoge kwaliteit materiaal. 

Gaaf, dit wil ik ook voor mijn bedrijf!
Magazine aanvragen

Beste bezoeker,

Wij zijn erg blij met de grote belangstelling voor onze pakketten en producten. Om onze lopende orders naar tevredenheid af te kunnen handelen, is het momenteel niet mogelijk om nog pakketten samen te stellen of aan te vragen. Mocht u hier vragen over hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Het Mooierr team

252