Custom made

We hebben een uniek door ons zelf geslecteerd assortiment. Maar het kan nog unieker. Laat je producten volledig custom made fabriceren. Denk aan custom made houten kratten, custom made tassen, paraplu's,  trolley's. Te veel om op te noemen.  Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie op doen? Download ons inpiratiemagazine. Heb je nog geen idee, wij hebben ze genoeg... Neem vrijblijvend contact met ons op. 
Bekijk ook eens onze pagina luxe relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken.

Custom made moersleutel Van Manen huis & haard

Van Manen Huis & Haard was op zoek naar een custom made item wat aansluit bij de producten die zij verkopen. Een gaaf project om in mee te denken en uiteindelijk een custom made moersleutel te realiseren. Naar wens van de klant zit er een functionele magneet aan de sleutel om deze gemakkelijk in de metalen kast te hangen. 
Een doming sticker met logo en QR code zodat je realtime beschikt over alle informatie over propaangas en gaskachels. 

Dit wil ik ook

Custom made Memory Spel Stichting Bethlehem

In samenspraak met Stichting Bethlehem hebben we een custom made memory spel ontworpen. Volledig vormgegeven in de huisstijl van Stichting Bethlehem. 
From bread to the Bread. 

Ik wil ook een custom made product

Custom made sokken

Custom made sokken voor je bedrijf laten maken is steeds populairder aan het worden. Je deelt ze namelijk gemakkelijk uit tijdens een open dag, een klantbezoek of op een beurs. Ze kunnen ook als brievenbuspost opgestuurd worden. 
De sokken worden volledig naar wens gemaakt in eigen kleur, patroon en in diverse maten. Natuurlijk ook tof als je hele personeel sokken van de zaak aan heeft en zo 'lopend' reclame maakt. 

Ik wil meer weten over custom made sokken

Custom made Brievenbusgeschenk Maaswaarden

Maaswaarden ouderenzorg heeft zijn medewerkers gewaardeerd met een custom made brievenbusgeschenk. Prachtige gedraaide kaarsen in een custom made full colour bedrukte verpakking met een persoonlijke tekst, dat is nog eens hartverwamend! Leuk om te krijgen en ideaal als brievenbusgeschenk. Wie verras jij met een custom made brievenbusgeschenk?

Ik wil dit ook

Custom made cap Cabrio Maarten

CabrioMaarten: geen verkopers, maar liefhebbers! Een unieke voorraad cabrio's waar zeer hoge kwaliteitseisen aan gesteld worden. Zo ook voor de producten die zij weggeven aan hun klanten. Mooierr heeft daarom voor CabrioMaarten een custom made cap laten maken speciaal in de kleuren van hun huisstijl: rood met British racing green. Het beeldmerk van het logo komt terug op de binnenzijde van de klep. Een cap met prettig draagcomfort en van hoge kwaliteit materiaal. 

Gaaf, dit wil ik ook voor mijn bedrijf!
Magazine aanvragen
Loader
252