Luxe relatiegeschenken

Verras je relaties met een luxe gepersonaliseerd relatiegeschenk. Je logo kan op vrijwel elk product aangebracht worden. Wij adviseren je graag op welke manier dit het beste en mooiste kan. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan.

inspirerende voorbeelden
Deze bedrijven gingen u voor!

Zakelijk relatiegeschenk

Jeroen van Extendis Sales was op zoek naar een zakelijk relatiegeschenk van kwaliteit. Het moest iets functioneels zijn met het logo van zijn klant en van zijn eigen bedrijf. We zijn samen op zoek gegaan naar een luxe zakelijk relatiegeschenk wat aansluit bij de bedrijven van zijn klanten. We hebben een prachtige walnoten Victorinox mes voorzien van 2 logo gravures. Een kwalitatief en duurzaam geschenk: messcherpe waardering! 

Meer inspiratie opdoen? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan! Liever telefonisch contact? Bel ons op 0577 49 11 89. Samen vinden we een zakelijk relatiegeschenk dat past bij uw wensen!

Dit wil ik ook
Tevreden klanten over Mooierr:

Uniek relatiegeschenk

Een luxe en uniek relatiegeschenk. Dat is wat Elkekastopmaat.nl wilde weggeven aan klanten en andere relaties. Een uniek geschenk wat je zeker wekelijks gebruikt en waardoor je logo dus regelmatig in beeld is bij je relaties. Een leuk uniek relatiegeschenk om weg te geven en om te ontvangen. Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Verras uw relaties en collega!

Dit wil ik ook

Een luxe relatiegeschenk op maat?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 

Tot snel!

Deel je idee met ons

Veelgestelde vragen Luxe relatiegeschenken

Laat je collega's  en zakenrelaties weten dat je hen waardeert. Verras hen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk van Mooierr. Laat je inspireren!

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Uiteraard! Wij bieden de Mooierr inpakservice aan. Wij pakken onze geschenken Mooierr in. Je weet wel, cellofaan, mooie strik, met kerst een mooi takje groen.
Bekijk onze site en laat je inspireren!

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel ons op 0577 49 11 89.

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Exclusief relatiegeschenk

Van Manen Huis & Haard was op zoek naar een custom made item. Een exclusief relatiegeschenk dat nauw aansluit bij de producten van Van Manen. Een gaaf project om in mee te denken en uiteindelijk een custom made moersleutel te realiseren. Naar de wens van de klant zit er een functionele magneet aan de sleutel om deze gemakkelijk in de metalen kast te hangen. 
Een doming sticker met logo en QR code zodat je realtime beschikt over alle informatie over propaangas en gaskachels.
Uw relaties of collega's verrassen met een exclusief relatiegeschenk? 

Voorbeelden exclusieve relatiegeschenken

Leuke relatiegeschenken

Voor leuke relatiegeschenken moet je bij Mooierr zijn. Krol & Wezenberg wilde zijn personeel verrassen met een leuk en luxe zomergeschenk. Mooierr maakte een moodboard, deed een voorstel en het zomerpakket werd gerealiseerd. Het personeel van Krol & Wezenberg kan vanaf nu op reis met een stoere Dull PU leren tas, inclusief hamamdoek. Beide in de kleuren van de huisstijl van Krol & Wezenberg. Een spelletje voor in de vrije avonden en een tuimeltoorts erbij om een gezellige sfeer te creeëren. Een persoonlijke kaart van de werkgever om het personeel te bedanken voor hun inzet. Een leuk en luxe relatiegeschenk!

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
361