Luxe relatiegeschenken

Verras je relaties met een luxe gepersonaliseerd relatiegeschenk. Je logo kan op vrijwel elk product aangebracht worden. Wij adviseren je graag op welke manier dit het beste en mooiste kan. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie opdoen? Download ons inspiratiemagazine!  Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee.

Zakelijk relatiegeschenk 

Jeroen van Extendis Sales was op zoek naar een relatiegeschenk van kwaliteit. Het moest iets functioneels zijn met het logo van zijn klant en van zijn eigen bedrijf. We zijn samen op zoek gegaan naar een luxe relatiegeschenk wat aansluit bij de bedrijven van zijn klanten. We hebben een prachtige walnoten Victorinox mes voorzien van 2 logo gravures. Een kwalitatief en duurzaam geschenk: messcherpe waardering! 
Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk al onze geschenken. Zelf je pakket samenstellen kan natuurlijk ook via onze wizard. 

Bekijk zakmes

Uniek relatiegeschenk

Een luxe en uniek relatiegeschenk. Dat is wat Elkekastopmaat.nl wil weggeven aan klanten en andere relaties. Een luxe geschenk wat je zeker wekelijks gebruikt en waardoor je logo dus regelmatig in beeld is bij je relaties. Een leuk relatiegeschenk om weg te geven en om te ontvangen. 

Bekijk USB aansteker

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Exclusief relatiegeschenk

Van Manen Huis & Haard was op zoek naar een custom made item wat aansluit bij de producten die zij verkopen. Een exclusief geschenk wat nauw aansluit bij de producten van Van Manen.  Een gaaf project om in mee te denken en uiteindelijk een custom made moersleutel te realiseren. Naar de wens van de klant zit er een functionele magneet aan de sleutel om deze gemakkelijk in de metalen kast te hangen. 
Een doming sticker met logo en QR code zodat je realtime beschikt over alle informatie over propaangas en gaskachels.

Bekijk custom made moersleutel

Leuke relatiegeschenken

Voor leuke relatiegeschenken moet je bij Mooierr zijn. Krol & Wezenberg wilde zijn personeel verrassen met een zomergeschenk. Mooierr maakte een moodboard, deed een voorstel en het zomerpakket werd gerealiseerd. Het personeel van Krol & Wezenberg kan vanaf nu op reis met een stoere Dull PU leren tas, inclusief hamamdoek. Beide in de kleuren van de huisstijl van Krol & Wezenberg. Een spelletje voor in de vrije avonden en een tuimeltoorts erbij om een gezellige sfeer te creeëren. Een persoonlijke kaart van de werkgever om het personeel te bedanken voor hun inzet. Een leuk en luxe relatiegeschenk!

Bekijk andere voorbeeldpakketten
Magazine aanvragen
361