Luxe relatiegeschenken

Verras je relaties met een luxe gepersonaliseerd relatiegeschenk. Je logo kan op vrijwel elk product aangebracht worden. Wij adviseren je graag op welke manier dit het beste en mooiste kan. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie opdoen? Download ons inspiratiemagazine!  Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee. Samen vinden we een luxe relatiegeschenk dat bij u past!

Zakelijk relatiegeschenk

Jeroen van Extendis Sales was op zoek naar een zakelijk relatiegeschenk van kwaliteit. Het moest iets functioneels zijn met het logo van zijn klant en van zijn eigen bedrijf. We zijn samen op zoek gegaan naar een luxe zakelijk relatiegeschenk wat aansluit bij de bedrijven van zijn klanten. We hebben een prachtige walnoten Victorinox mes voorzien van 2 logo gravures. Een kwalitatief en duurzaam geschenk: messcherpe waardering! 

Meer inspiratie opdoen? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan! Liever telefonisch contact? Bel ons op 0577 49 11 89. Samen vinden we een zakelijk relatiegeschenk dat past bij uw wensen!

Voorbeeld van een zakelijk relatiegeschenk

Uniek relatiegeschenk

Een luxe en uniek relatiegeschenk. Dat is wat Elkekastopmaat.nl wilde weggeven aan klanten en andere relaties. Een uniek geschenk wat je zeker wekelijks gebruikt en waardoor je logo dus regelmatig in beeld is bij je relaties. Een leuk uniek relatiegeschenk om weg te geven en om te ontvangen. Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Verras uw relaties en collega!

Voorbeeld van een uniek relatiegeschenk

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Exclusief relatiegeschenk

Van Manen Huis & Haard was op zoek naar een custom made item. Een exclusief relatiegeschenk dat nauw aansluit bij de producten van Van Manen. Een gaaf project om in mee te denken en uiteindelijk een custom made moersleutel te realiseren. Naar de wens van de klant zit er een functionele magneet aan de sleutel om deze gemakkelijk in de metalen kast te hangen. 
Een doming sticker met logo en QR code zodat je realtime beschikt over alle informatie over propaangas en gaskachels.
Uw relaties of collega's verrassen met een exclusief relatiegeschenk? 

Voorbeeld van een exclusief relatiegeschenk

Leuke relatiegeschenken

Voor leuke relatiegeschenken moet je bij Mooierr zijn. Krol & Wezenberg wilde zijn personeel verrassen met een leuk en luxe zomergeschenk. Mooierr maakte een moodboard, deed een voorstel en het zomerpakket werd gerealiseerd. Het personeel van Krol & Wezenberg kan vanaf nu op reis met een stoere Dull PU leren tas, inclusief hamamdoek. Beide in de kleuren van de huisstijl van Krol & Wezenberg. Een spelletje voor in de vrije avonden en een tuimeltoorts erbij om een gezellige sfeer te creeëren. Een persoonlijke kaart van de werkgever om het personeel te bedanken voor hun inzet. Een leuk en luxe relatiegeschenk!

Voorbeeld van een leuk relatiegeschenk

Wat zijn relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk geef je als blijk van waardering aan zakelijke relaties of personeel. Bij Mooierr heb je de mogelijkheid om je relatiegeschenk te personaliseren, met eigen logo, opdruk of een persoonlijke boodschap.

Waarom zou ik een relatiegeschenk geven?

Naast een blijk van waardering, zet je met een opvallend relatiegeschenk jouw eigen bedrijf op de kaart. Je relaties maken gratis reclame voor jouw bedrijf, wanneer zij bijvoorbeeld hun dopper met opdruk meenemen naar de klant. Je relaties verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk?
Neem contact op
Magazine aanvragen

Beste bezoeker,

Wij zijn erg blij met de grote belangstelling voor onze pakketten en producten. Om onze lopende orders naar tevredenheid af te kunnen handelen, is het momenteel niet mogelijk om nog pakketten samen te stellen of aan te vragen. Mocht u hier vragen over hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Het Mooierr team

361