Waardeer. Verras. met mooierr.

Leuk! Je wilt waarderen. En je wilt graag verrassend uit de hoek komen. Met de relatiegeschenken en pakketten van Mooierr zit je goed. Laat je inspireren door pakkende voorbeelden van collega ondernemers of ga gelijk naar het assortiment

inspirerende voorbeelden
Bekijk het maar
RELATIEGESCHENKEN & PAKKETTEN

Een unieke selectie van relatiegeschenken
en pakketten geselecteerd op kwaliteit, 
bruikbaarheid, duurzaamheid en 
personalisatiemogelijkheden

Bekijk het maar

zo gaan we te werk

Hoe zorg je ervoor dat de waardering die je uitspreekt naar je relaties of personeel
ook echt blijft hangen?

Bij Mooierr selecteren we relatiegeschenken op diverse criteria. En we nemen uitgebreid de tijd om te inventariseren welke vorm van waarderen bij jouw bedrijf en relaties past. 

Door weer en wind

Mooierr heeft een mooi assortiment aan relatiegeschenken en promotieartikelen voor alle geefmomenten. Wat wij met een geefmoment bedoelen?  

De opening van je nieuwe zaak, een jubileum, de zomer of een specifieke dag als de dag van de bouw.

Vanaf 22 september is het officieel herfst, de periode waarin de blaadjes gaan vallen, het veel regent en sommige mensen last krijgen van een herfstdipje.

Een mooi moment om je medewerkers voor die tijd te verrassen met een leuk en uniek geschenk. Wij helpen je graag verder!

Bekijk paraplu's
KOK & HEIJKAMP | NUNSPEET

 

Uitstekende service, fijn contact

Het persoonlijke contact, geven van passend advies en perfecte afwerking (aflevering en aftersales) maken dat de volgende bestelling van relatiegeschenken weer bij Mooierr zal gedaan worden.
Zeer aan te bevelen!

GRATIS MAGAZINE

Het Mooierr magazine staat boordevol inspiratie voor gepersonaliseerde relatiegeschenken en mooie kerstpakketten. Vraag 'm aan en ontvang 'm digitaal of per post!

Magazine aanvragen
GRATIS MAGAZINE
bezoek onze showroom Plan afspraak
Magazine aanvragen
322