Dag van de zorg

Op 12 mei is het de dag van de verpleging. Een dag om je medewerkers of collega's in de zorg in het zonnetje te zetten. Op deze pagina vind je een aantal inspirerende voorbeelden van zorg geschenken.

inspirerende voorbeelden
Speciaal geselecteerd voor een jubileum!
Tevreden klanten

Even brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel zorggeschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor een prachtig zorggeschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Afspraak maken op
locatie

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Veelgestelde vragen dag van de zorg

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn dag en nacht met volle inzet aan het werk om anderen beter te maken en hulpbehoevenden te verzorgen.

De dag van de leraar is in 2024 op zondag 12 mei.

Het doel van deze dag? Werknemers in de zorg in het zonnetje zetten en je waardering uiten voor het nuttige werk dat ze dagelijks uitvoeren. Verras ze daarom met een dag van de zorg cadeau van Mooierr.

Leuke geschenken om tijdens dag van de zorg te geven zijn bijvoorbeeld, custom made sokken, sfeerkaarsen, gepersonaliseerde drinkflessen of een tas of dienblad gevuld met versnaperingen.

Op 12 mei 1820 werd Florence Nightingale geboren, grondlegster van de moderne verpleegkunde. Tijdens de dag van de zorg bedanken we collega's voor hun inzet met een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Dag van de zorg 2024 cadeau

Kies voor gepersonaliseerde Tony chocolony repen

Een leuk dag van de zorg 2024 cadeau zijn deze lekkere tony chocoladerepen met extra wikkel. Voorzie de wikkels van een leuke tekst en je hebt een verrassende attentie voor de dag van de zorg 2024. De repen kunnen ook gemakkelijk als brievenbuspost worden verzonden. Leuk om weg te geven voor de dag van de zorg 2024! 

Dit wil ik ook

Populair dag van de verpleging cadeau

Bestel deze leuke hamamdoeken

Elim wilde haar personeel verrassen op de dag van de verpleging. Ze kozen voor een brievenbusdoosje gevuld met een prachtige hamamdoek in de kleuren van Elim. Een leuke kaart erbij met een bedankt tekst erop en de zorgmedewerkers waren blij verrast. Ook op zoek naar een cadeau voor de dag van de verpleging? 
 

Dit wil ik ook

Dag van de zorg presentje 2024

Personaliseer je eigen drinkfles

Verras de zorg medewerkers met een handige drinkfles voorzien van een leuke tekst. Als zorgmedewerker kom je soms haast niet toe aan pauze, dus goed drinken tussendoor is heel belangrijk. Dat doe je dan uit een lekvrije drinkfles voorzien van een leuke tekst die je als dag van de zorg cadeau hebt gekregen. Een functioneel dag van je zorg presentje 2024. 

Dit wil ik ook

Kleinigheidjes voor collega's in de zorg

Prachtige swirl kaarsen met eigen sleeve

Leuke kleinigheidjes voor collega's in de zorg zijn bijvoorbeeld deze gezellige kaarsen. Bij Maaswaarden Ouderenzorg hebben ze ervoor gekozen om een gepersonaliseerde sleeve om de kaarsen te doen. Natuurlijk een prachtig voorbeeld van een kleinigheidje voor collega's in de zorg 2024. De sleeve is voorzien van een waardering. Ook op zoek naar een kleinigheidje voor collega's in de zorg? Laat je inspireren op deze pagina. 

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
384