Dag van de zorg

Op 12 mei is het de dag van de verpleging. Een dag om je medewerkers of collega's in de zorg in het zonnetje te zetten. Op deze pagina vind je een aantal inspirerende voorbeelden van zorg geschenken.

inspirerende voorbeelden
Speciaal geselecteerd voor een jubileum!

Attentie voor dag van de verpleging

Kies voor gepersonaliseerde Tony chocolony repen

Een attentie voor de dag van de verpleging zijn deze lekkere tony chocoladerepen met extra wikkel. Voorzie de wikkels van een leuke tekst en je hebt een verrassende attentie voor de dag van de verpleging. 
De repen kunnen ook gemakkelijk als brievenbuspost worden verzonden. 

Dit wil ik ook

Populair cadeau voor de dag van de verpleging

Bestel deze leuke hamamdoeken

Elim wilde haar personeel verrassen op de dag van de verpleging. Ze kozen voor een brievenbusdoosje gevuld met een prachtige hamamdoek in de kleuren van Elim. Een leuke kaart erbij met een bedankt tekst erop en de zorgmedewerkers waren blij verrast. Ook op zoek naar een cadeau voor de dag van de verpleging? 
Bekijk diverse ideeen op deze pagina of klik op onderstaande button voor nog meer dag van de verpleging cadeaus. 

Dit wil ik ook
Tevreden klanten

Even brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel zorggeschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor een prachtig zorggeschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Afspraak maken op
locatie

Veelgestelde vragen dag van de zorg

Het doel van deze dag? Werknemers in de zorg in het zonnetje zetten en je waardering uiten voor het nuttige werk dat ze dagelijks uitvoeren. Verras ze daarom met een dag van de zorg cadeau van Mooierr.

Leuke geschenken om tijdens dag van de zorg te geven zijn bijvoorbeeld, custom made sokken, sfeerkaarsen, gepersonaliseerde drinkflessen of een tas of dienblad gevuld met versnaperingen.

Op 12 mei 1820 werd Florence Nightingale geboren, grondlegster van de moderne verpleegkunde. Tijdens de dag van de zorg bedanken we collega's voor hun inzet met een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Leuk cadeau voor dag van de zorg

Personaliseer je eigen drinkfles

Verras de zorg medewerkers met een handige drinkfles voorzien van een leuke tekst. Als zorgmedewerker kom je soms haast niet toe aan pauze, dus goed drinken tussendoor is heel belangrijk.
Dat doe je dan uit een lekvrije drinkfles voorzien van een leuke tekst die je als dag van de zorg cadeau hebt gekregen. 

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
384