Bedankje personeel

Je personeel bedanken voor hun prettige inzet is heel belangrijk en het wordt daarbij ook zeer gewaardeerd door je personeel.
Laat je op deze pagina inspireren met verschillende voorbeelden. Iets moois gezien wat je aanspreekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 
 

inspirerende voorbeelden
Deze bedrijven gingen u voor!

Cadeau voor personeel

Bestel een zomerpakket

Op zoek naar een cadeau voor je personeel? Dirk van Krol & Wezenberg wilde zijn personeel verrassen met een leuk cadeau. Rond het thema 'zomervakantie' hebben we het volgende pakket samengesteld.
Een prachtige Dull PU leren rugtas gevuld met een mooie hamamdoek, een tuimeltoorts en een leuk spel. Voorzien van een kaart met persoonlijke tekst heb je een prachtig cadeau voor je personeel! 
Wil jij ook een mooi pakket voor je personeel samenstellen? 

Zelf pakket samenstellen

Bedankje personeel

Bestel een zomerpakket

Teuni was op zoek naar een bedankje voor haar zorgpersoneel. Het moest een bedankje zijn wat bruikbaar is, van goede kwaliteit en duurzaam. Deze Koziol Taschelino tassen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, evenals de hamamdoek.
Daarbij een heerlijke geurkaars met een USB elektrisch oplaadbare aansteker. Geen gas meer nodig, maar eenvoudig op te laden via de USB kabel. Ook op zoek naar een bedankje voor je personeel? 

Zelf je pakket samenstellen
Tevreden klanten

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je personeel wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je voor een prachtig persooneelsgeschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Adviesgesprek inplannen
op locatie

Veelgestelde vragen bedankje personeel

Een bedankje voor je personeel is altijd op zijn plek.
Waardering is 1 van de belangrijkste dingen in een werkgever-werknemer relatie. Waardering in woord en daad. Mooie, bruikbare geschenken van goede kwaliteit. Bij Mooierr weten we wat je moet geven als bedankje voor je personeel. Nog meer ideeen op doen? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Je collega's voelen zich pas echt gewaardeerd met een persoonlijk relatiegeschenk. Personaliseer je geschenk met persoonlijke opdruk of boodschap tijdens het afrekenen.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89 .

Voor een goed product nemen wij graag de tijd. Per leverancier is het verschillend wat de levertijd is. Moet jouw product uit het buitenland komen? Dan kan het wel 4-6 weken duren. Wordt je product in Nederland gemaakt? Dan kan je het met 2 weken al in huis hebben. Wordt je product bedrukt met een logo? Dan kost dit ook weer meer tijd, waardoor je even geduld moet hebben. Vraag een offerte aan en wij zoeken het voor je uit.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Origineel geschenk medewerkers

Bestel elektrische USB oplaadbare aanstekers

Een origineel relatiegeschenk voor je medewerkers is deze elektrische usb oplaadbare aansteker. Nooit meer gas bijvullen maar eenvoudig opladen via het usb kabeltje. 
Voorzien dit praktische relatiegeschenk van je eigen bedrijfslogo of persoonlijke tekst. Een geschenk dat in elk huishouden gebruikt wordt!
In dit geval dus een orgineel geschenk voor je medewerkers wat ook nog eens bruikbaar is en van goede kwaliteit. Wil jij je collega's of personeel verrassen met dit originele relatiegeschenk?

Dit wil ik ook

Personeel bedanken voor inzet

Bestel stoere gevulde toolbox 

Je personeel bedanken voor hun inzet: heel belangrijk. Niet alleen door iets te geven maar ook door het regelmatig te zeggen!
Degalux heeft deze prachtige toolboxen weggeven als bedankje voor hun leveranciers.
Uiteraard ook goed geschikt om aan je personeel weg te geven als dank voor hun inzet. De toolbox kan op diverse manieren gevuld worden met blijvende producten en/of food producten. 

Ik wil een pakket samenstellen
Magazine aanvragen
Loader
380