Dag van de leraar

De Dag van de Leraar, ook wel de Dag van de Leerkracht genoemd is een speciale dag om waardering voor onderwijzers te tonen. Dagelijks staan ze voor een verantwoordelijke taak: namelijk het onderwijzen en opvoeden van kinderen en (jong-) volwassenen. De Dag van de Leraar 2024 is op 5 oktober. Verras je docenten en bestel een gepersonaliseerd geschenk. Op deze pagina vind je dag van de leraar cadeau's en dag van de leerkracht ideeën.

inspirerende voorbeelden
Speciaal geselecteerd voor de dag van de leraar 2024!
Tevreden klanten over Mooierr:

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 

Tot snel!

Afspraak maken

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Veelgestelde vragen dag van de leraar

De Dag van de Leraar, ook wel de Dag van de Leerkracht genoemd is een speciale dag om waardering voor onderwijzers te tonen.
Dagelijks staan ze voor een verantwoordelijke taak: namelijk het onderwijzen en opvoeden van kinderen en (jong-) volwassenen. 
De Dag van de Leraar is op 5 oktober: deze dag verras je daarom je docenten met een leuk en origineel cadeau. Wij helpen je graag met het vinden van een origineel geschenk voor de dag van de leraar.

Bij Mooierr bieden we veel verschillende geschenken om je collega's of medewerkers te verrassen. Maak je geschenk persoonlijk met jouw boodschap. Bekijk onze site.

Dit is helaas niet mogelijk. De minimale besteleenheid is in elk geval 6 stuks. Voor veel producten geldt een afwijkende besteleenheid zoals per product vermeld.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Geschenk dag van de leraar ideeën

Na een intensieve werkdag wil je maar 1 ding: op de bank ploffen. Maar eerst even gezellig deze geurkaarsen aansteken. Even niks en lekker genieten, dat is dan wel zo toepasselijk. Een leuk geschenk voor de dag van de leraar om waardering uit te spreken voor het vele werk wat ze verrichten. Zeg nu zelf; dit wil je toch graag geven op de meester en juffendag 2024? 

Dit wil ik ook

Dag van de leerkracht ideeën

Een origineel geschenk voor de dag van de leraar 2024? Dat is deze elektrische USB oplaadbare aansteker. Voorzie 'm van een leuke tekst door middel van een gravering en je hebt een duurzaam geschenk! Nooit meer gas bijvullen maar eenvoudig opladen door middel van een USB kabeltje. Wordt in elk huishouden gebruikt, een origineel cedeau voor een docent en dus ook ideaal voor de meester en juffendag 2024!

Dit wil ik ook

Cadeau voor een docent 2024

Op zoek naar een delicatesse voor een docent in 2024? Dit zijn heerlijke chocotoffees. Voorzie 'm van een leuke tekst door middel van een gepersonaliseerde kopkaart. Zeg nu zelf; wie vind dit niet lekker?! Ideaal cadeau dus voor een docent. 

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
382