Dag van de Leraar

De Dag van de Leraar, ook wel de Dag van de Leerkracht genoemd is een speciale dag om waardering voor onderwijzers te tonen.
Dagelijks staan ze voor een verantwoordelijke taak: namelijk het onderwijzen en opvoeden van kinderen en (jong-) volwassenen. 
De Dag van de Leraar is op 5 oktober. Verras je docenten en bestel een gepersonaliseerd geschenk. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie op doen? Download ons inspiratiemagazine! Of neem contact met ons op, wij denken graag verder met je mee. 

Dag van de leraar cadeau

Een absoluut geschikt cadeau voor de dag van de leraar zijn deze prachtige puzzelboeken. Deze puzzelboeken zijn een echte uitdaging voor docenten. Keuze uit verschillende soorten. 
Ps. De School met de Bijbel in Wekerom koos voor het Grote Bosatlas puzzelboek. En zoals het echte docenten betaamd werd benoemd: leuk ook om mee te nemen in de klas en met de leerlingen te doen! 
Dit dag van de leraar cadeau is dus voor elke docent geschikt! En zo niet.... dan toch maar meenemen naar school voor de leerlingen ;-) 

Bekijk andere cadeaus

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Dag van de leraar cadeau idee

Op zoek naar een leuk cadeau idee voor de dag van de leraar? Wij helpen je graag verder! Verras  docenten met een lekkere reep tony chocolonely. Nog leuker om deze reep te voorzien van een eigen wikkel met leuke tekst of afbeelding. Zo maak je het dag van de leraar cadeau net even iets persoonlijker. Een leuk en lekker geschenk om weg te geven. 

Bekijk andere ideeën

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 

Tot snel!

Afspraak maken

Geschenk dag van de leraar

Na een intensieve werkdag wil je maar 1 ding: op de bank ploffen. Maar eerst even gezellig deze geurkaarsen aansteken. 'Even niks en 'Genieten' dat is dan wel zo toepasselijk. 
Een leuk geschenk voor de dag van de leraar om waardering uit te spreken voor het vele werk wat ze verrichten. 

Bekijk nog meer geschenken

Origineel geschenk voor de dag van de leraar

Een origineel geschenk voor de dag van de leraar? Dat is deze elektrische USB oplaadbare aansteker. Voorzie 'm van een leuke tekst door middel van een gravering en je hebt een duurzaam geschenk!
Nooit meer gas bijvullen maar eenvoudig opladen door middel van een USB kabeltje. Wordt in elk huishouden gebruikt, een origineel geschenk dus wat heel bruikbaar is. 

Bekijk andere ideeën

Veelgestelde vragen dag van de leraar

De Dag van de Leraar, ook wel de Dag van de Leerkracht genoemd is een speciale dag om waardering voor onderwijzers te tonen.
Dagelijks staan ze voor een verantwoordelijke taak: namelijk het onderwijzen en opvoeden van kinderen en (jong-) volwassenen. 
De Dag van de Leraar is op 5 oktober: deze dag verras je daarom je docenten met een leuk en origineel cadeau. Wij helpen je graag met het vinden van een origineel geschenk voor de dag van de leraar.

Bij Mooierr bieden we veel verschillende geschenken om je collega's of medewerkers te verrassen. Maak je geschenk persoonlijk met jouw boodschap. Bekijk onze site.

Dit is helaas niet mogelijk. De minimale besteleenheid is in elk geval 6 stuks. Voor veel producten geldt een afwijkende besteleenheid zoals per product vermeld.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Magazine aanvragen
382