Eindejaarsgeschenken

 Je bent op zoek naar een eindejaarsgeschenk. Een uniek kerstgeschenk, een origineel eindejaarsgeschenk, iets blijvends, praktisch, kwalitatief goed en bruikbaar. Gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken voor klanten en/of personeel. 
Bij Mooierr hebben we dit allemaal. Sterker nog, daar selecteren wij onze producten op. Zodat je zeker weet dat je iets mooiers in handen hebt. Uiteraard zijn onze originele eindejaarsgeschenken ook geschikt om als nieuwjaarsgeschenk weg te geven! Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. 

inspirerende voorbeelden
Deze bedrijven gingen u voor!

Origineel eindejaarsgeschenk

Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Dit jaar nieuw in ons assortiment is deze stoere gereedschapskist. Hoe gaaf is het om deze gevuld met producten weg te geven als eindejaargeschenk. De kist kan daarna gebruikt worden als decoratie stuk in huis of als opslag plek voor je kruidenpotjes en plantjes op het aanrecht. Uiteraard kan je 'm ook echt als gereedschapskist gebruiken. 
Wil jij nou ook een origineel eindejaarsgeschenk? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Dit wil ik ook

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers/relaties wilt verrassen met een persoonlijk en origineel eindejaarsgeschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 

Tot snel!

Afspraak maken
in showroom
Afspraak maken
op locatie
Tevreden klanten

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Veelgestelde vragen eindejaarsgeschenken

Verras je zakelijke relaties en collega's met een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk. Een tas vol lekkers met je eigen logo? Voorzie je eindejaarsgeschenk met een persoonlijke boodschap.

Met een eindejaarsgeschenk bedank je zakenrelaties en collega's voor hun inzet in het afgelopen jaar. Daarnaast is het de ideale manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten, door jouw eindejaarsgeschenk te voorzien van je eigen logo of persoonlijke boodschap. Je relaties verrassen met een uniek eindejaarsgeschenk?

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Uiteraard! Wij bieden de Mooierr inpakservice aan. Wij pakken onze geschenken Mooierr in. Je weet wel, cellofaan, mooie strik, met kerst een mooi takje groen. Bekijk onze site en laat je inspireren!

Een leuk eindejaarsgeschenk voor klanten

Op een gezellige winteravond is er alle tijd om even te ontspannen. Je hebt net je favoriete tijdschrift in de hyacinthmand gelegd. Tijd voor het schietspel met schijfjes met een familielid. Daarna is er koffie in een gezellig mokje met een brownie op een mooie serveerplankje. Je slaat de plaid om je heen, terwijl de kaarsjes een aangename geur verspreiden. Gezellig genieten met een leuk eindejaarsgeschenk voor klanten
Liever zelf je pakket samenstellen? Dan kan via onze wizard.

Meer voorbeeldpakketten bekijken

Liever een nieuwjaarsgeschenk?

Liever een nieuwjaarsgeschenk weggeven? Dat kan natuurlijk ook! De meeste geschenken die je aan het einde van het jaar weggeeft kan je natuurlijk ook aan het begin van een nieuw jaar weggeven. Bijvoorbeeld dit verwenpakket. Na de feestdagen even bijkomen met heerlijke douchegel en shampoo. Een mooi kistje als basis voor je geschenk en een prachtige hamamdoek geschikt als omslagdoek of ter decoratie over de bank. 

Stel je nieuwjaarsgeschenk samen

Leuk eindejaarsgeschenk voor je personeel

Met dit eindejaarsgeschenk voor je personeel stimuleer je mensen erop uit te gaan in de natuur. 
Deze prachtig groene picknicktas is gevuld met alle benodigheden voor een gezellige picknick.
Een picknickkleed voor een zachte zit, een drinkfles en lunchtrommel om de etenswaren koel en droog te bewaren.
Laat je personeel genieten van dit eindejaarsgeschenk!

Stel je eindejaarsgeschenk samen
Magazine aanvragen
Loader
365