Paasgeschenken

Je bent op zoek naar een paasgeschenk. Unieke paasgeschenken, iets blijvends, iets praktisch of juist iets lekkers. Kwalitatief goed, orgineel en bruikbaar. Bij Mooierr hebben we dit allemaal. Sterker nog, daar selecteren wij onze producten op.
Zodat je zeker weet dat je iets Mooiers in handen hebt. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina.

inspirerende voorbeelden
Deze bedrijven gingen u voor!
Tevreden klanten over Mooierr:
VOORBEELD PAKKETTEN
Speciaal voor u geselecteerd

Origineel geschenk voor de pasen

Bestel een mooi vogelhuisje

WellFair was op zoek naar een origineel paasgeschenk en kwam onze foto tegen op LinkedIn. Een vogelhuisje gevuld met lekkere paaseitjes. Een bruikbaar cadeau gecombineerd met wat lekkers, daar kan je mee aankomen!
Met dit geschenk vang je 3 vogels euh 3 vliegen in 1 klap. Je maakt je personeel/klanten blij, je bent in beeld met je merk en je helpt de natuur een handje. Wil jij je personeel ook verrassen met een origineel paasgeschenk? 

Dit wil ik ook

Veelgestelde vragen paasgeschenken

Pasen is een lang vrij weekend wat in de lente valt.
Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel paasgeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een paasgeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een paasgeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel paasgeschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je voor een prachtig paasgeschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Adviesgesprek inplannen
op locatie

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Paaspakket voor je medewerkers

Bestel vrolijke emmertjes 

Deze toffe emmertjes zijn gevuld met pootaardappelen, een kruidenmix om zelf kruiden te kweken, paaseitjes en een luxe kaart voorzien van uitleg.Wie teelt de grootste aardappel? Die wint de hoofdprijs. Succes gegarandeerd met dit paaspakket voor je medewerkers. Dit paaspakket zorgt voor een leuke competitie onder je medewerkers en binding met je bedrijf. En het helpt je medewerkers voordelig aan een hele hoop aardappelen.

Dit wil ik ook

Originele paasgeschenken 2024

Bestel een vogelhuisje met logo

Een origineel paasgeschenk? Je hebt natuurlijk van allerlei originele paasgeschenken, maar een vogelhuisje die gepersonaliseerd is middels een gravure, dat is helemaal origineel! Omdat we het over een paasgeschenk hebben, hebben we er heerlijke paaseitjes ingelegd. De voorjaarssfeer is compleet! Scroll verder voor nog meer originele paasgeschenken op deze pagina. 
 

Dit wil ik ook

Paasgeschenk personeel 2024

Bestel originele eierdozen

Een paasgeschenk voor je personeel is altijd een goed idee.Maar wat geef je dan?
Wij hebben een origineel paasgeschenk idee voor jou en je personeel. Deze eierdozen zijn namelijk nieuw en dus lekker origineel.
Vul ze met chocolade eieren of ander snoepgoed en deel ze uit. Gegarandeerd dat ze daarna mee gaan naar de markt om gevuld te worden met verse eieren. 

Dit wil ik ook

Relatiegeschenken pasen 2024

Bestel een emmer met lekkernijen

Een uniek relatiegeschenk voor aanstaande pasen? Je hebt allerlei unieke relatiegeschenken voor Pasen, maar een hippe emmer met eigen logo, gevud met van allerlei streekproducten wordt altijd gewaardeerd. Ook op zoek naar unieke relatiegeschenken voor Pasen? Bij Mooierr kunnen we je helpen met het vinden van een relatiegeschenk voor Pasen. We hebben nog meer originele relatiegeschenken op deze pagina staan. 
 

Dit wil ik ook

Paasattentie brievenbus

Bestel een heerlijke Tony Chocolonely reep

Op zoek naar een paasattentie voor in de brievenbus? Een reep chocolade met een eigen wikkel is een originele paasattentie die in de brievenbus past. 
 

Dit wil ik ook

Een paaspakket laten bezorgen

Bestel een paaspakket 'Kip lekker'

Een heel leuk, origineel paaspakket! Dit pakket hebben we 'Kip lekker' genoemd vanwege de unieke eierdoos in de vorm van een kip en de prachtige eierdopjes! Dit pakket kun je met de Mooierr bezorgservice bij je bedrijf laten bezorgen. We pakken het leuk in en geven er indien gewenst een persoonlijke draai aan. We bezorgen ook andere paaspakketten. 

Dit wil ik ook

Paascadeau personeel

Bestel leuk paascadeau voor het personeel

Een prachtig, origineel paascadeau! Dit pakket hebben we mogen leveren aan Campus. De basis van dit paascadeau is een Koziol Bio eierdoos, perfect geschikt voor je verse eitjes. Het pakket hebben we uitgebreid met Blossombs bloembolletjes, Briney's zout met impact en heerlijke paaseieren van Tony. Ook op zoek naar een paascadeau voor personeel? Laat het ons weten. 

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
378