Vogelhuisje met eitjes | Gelderse Bouwmeesters

Nestkastje pimpelmees

Mooi design vogelhuisje...

Dit nestkastje is geschikt voor de pimpelmees. In de winter wordt het vogelhuis ook vaak door andere vogels gebruikt als schuilplaats. 

Tevreden klanten over Mooierr:

PAASEIEREN CHOCOLADE

Gekleurde chocolaatjes

De kleurrijke eitjes geven een feestelijk paassfeertje mee. Het verstoppen, schilderen en lekker oppeuzelen willen we niet missen. Met Pasen is het natuurlijk extra leuk om andere ook op te vrolijken met paaseitjes. 

Een persoonlijk kenmerk geven

Graveren en hout; de perfecte combi

Bij Gelderse Bouwmeesters draait het natuurlijk vaak om hout, daarom hebben we geadviseerd om het vogelhuisje te voorzien van hun logo. Zie het resultaat; prachtig toch...

ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

Veelgestelde vragen

Pasen is een lang vrij weekend wat in de lente valt.
Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel paasgeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een paasgeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een paasgeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
437