Kerstpakket samenstellen

 Je bent op zoek naar een kerstpakket. Iets unieks, iets blijvends, praktisch, kwalitatief goed, origineel, bruikbaar. 
Bij Mooierr hebben we dit allemaal. Sterker nog, je kan bij ons zelf je kerstpakket samenstellen, geheel naar je eigen wensen. Wil je producten personaliseren? Wij denken graag met je mee hoe dit het beste kan. Is een standaard pakket niet naar je zin? Je stelt zelf (online) je eigen pakket samen. Bekijk hieronder een aantal inspirerende voorbeelden of download ons inspiratie magazine en neem vrijblijvend contact met ons op. 

Zo gaat het in zijn werk

Je bent op zoek naar een origineel kerstgeschenk. Bij Mooierr heb je 3 keuzes:


1. Je maakt een afspraak in onze showroom en bekijkt een selectie van onze producten in het echt. Je ervaart hoe het voelt, je krijgt uitleg over een product, je kan al je vragen stellen.

2. Je stelt online zelf je pakket samen via onze wizard. Je ontvangt een offerte in je mail met uitleg van de producten en een prijs.

3. We komen bij jou op locatie en nemen een aantal producten mee en bespreken daar verder jou wensen.

Met als resultaat: een prachtig kerstpakket 

Bekijk voorbeeldpakketten

Kerstpakket voor mannen 

Op zoek naar een kerstpakket voor (stoere) mannen? Wij helpen je graag met het samenstellen van je kerstpakket. Je wilt voorkomen dat de producten uit het kerstpakket weggegooid worden of ergens in de kast belanden. Daarom is het belangrijk dat je producten selecteert die aansluiten bij je doelgroep. Wat dacht je van een stoere gereedschapskist gevuld met leuke tools voor mannen? Of een duurzaam walnoten Victornix zakmes? Een handige sporttas kan natuurlijk ook. Of wat dacht je van de elektrisch USB oplaadbare aansteker? Bekijk onze pagina kerstgeschenken en doe meer inspiratie op. 

Bekijk Walnoten zakmes

Kerstpakket voor vrouwen 

Op zoek naar een kerstpakket voor alleen maar vrouwen? Dat kan! Wij stellen graag samen met jou het perfecte pakket samen wat voor elke vrouw leuk is. Een heerlijk verwenpakket, een mooie boodschappentas, heerlijke handzeep of wat dacht je van een mooie ribbelmand voor in de woonkamer? Idee├źn genoeg! Vraag ons gratis magazine aan om meer inspiratie op te doen of maak een afspraak in de showroom om de producten in het echt te bekijken. 

Bekijk voorbeeldpakketten

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Kerstpakket idee 

Op zoek naar een leuk idee voor het kerstpakket? Dan ben je bij Mooierr op het juiste adres. Wij kijken samen met jou naar een pakket wat het beste aansluit bij je personeel/relaties. 
Dit kan gemakkelijk online via zelf je pakket samenstellen of maak een afspraak in de showroom. Laat je inspireren door ons gratis magazine of doe ideeen op via onze website

Bekijk DULL PU rugtas
Magazine aanvragen

Beste bezoeker,

Wij zijn erg blij met de grote belangstelling voor onze pakketten en producten. Om onze lopende orders naar tevredenheid af te kunnen handelen, is het momenteel niet mogelijk om nog pakketten samen te stellen of aan te vragen. Mocht u hier vragen over hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Het Mooierr team

366