Kerstpakket samenstellen

 Je bent op zoek naar een kerstpakket. Iets unieks, iets blijvends, praktisch, kwalitatief goed, origineel, bruikbaar. 
Bij Mooierr hebben we dit allemaal. Sterker nog, je kan bij ons zelf je kerstpakket samenstellen, geheel naar je eigen wensen. Wil je producten personaliseren? Wij denken graag met je mee hoe dit het beste kan. Is een standaard pakket niet naar je zin?
Je stelt zelf (online) je eigen pakket samen. Doe ideeën op en bekijk hieronder een aantal inspirerende voorbeelden.

Kerstpakket voor mannen 

Bestel een kerstpakket voor mannen

Op zoek naar een kerstpakket voor (stoere) mannen? Wij helpen je graag met het samenstellen van je kerstpakket. Je wilt voorkomen dat de producten uit het kerstpakket weggegooid worden of ergens in de kast belanden. Daarom is het belangrijk dat je producten selecteert die aansluiten bij je doelgroep. Wat dacht je van een stoere gereedschapskist gevuld met leuke tools voor mannen? Of een duurzaam walnoten Victornix zakmes? Een handige sporttas kan natuurlijk ook. Of wat dacht je van de elektrisch USB oplaadbare aansteker? Bekijk onze pagina kerstgeschenken en doe meer inspiratie op. 

Dit wil ik ook

Kerstpakket voor vrouwen 

Bestel een kerstpakket voor vrouwen

Op zoek naar een kerstpakket voor alleen maar vrouwen? Dat kan! Wij stellen graag samen met jou het perfecte pakket samen wat voor elke vrouw leuk is. Een heerlijk verwenpakket, een mooie boodschappentas, heerlijke handzeep of wat dacht je van een mooie ribbelmand voor in de woonkamer? Ideeën genoeg! Vraag ons gratis magazine aan om meer inspiratie op te doen of maak een afspraak in de showroom om de producten in het echt te bekijken. 

Dit wil ik ook

Even brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers/relaties wilt verrassen met een persoonlijk en origineel kerstpakket.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor een prachtig kerstpakket. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Afspraak maken op
locatie
Tevreden klanten

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Veelgestelde vragen kerstpakket samenstellen

Per leverancier is het verschillend wat de levertijd is. Moet jouw product uit het buitenland komen? Dan kan het wel 4-6 weken duren. Wordt je product in Nederland gemaakt? Dan kan je het met 2 weken al in huis hebben. Wordt je product bedrukt met een logo? Dan kost dit ook weer meer tijd. Vraag een offerte aan en wij zoeken het voor je uit.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89 .

Bij Mooierr heb je de keuze om je eigen kerstpakket samen te stellen en te personaliseren, met o.a. een persoonlijke boodschap of eigen opdruk. Stel online je pakket samen op onze site, bezoek onze showroom, of maak een afspraak. Wij komen bij jou op locatie en nemen een aantal producten mee.

Bij Mooierr kan jij je eigen kerstpakket samenstellen. Kies zelf de basis van je pakket, bijvoorbeeld een mand, kist of zelfs een BBQ. Vul je eigen pakket met diverse relatiegeschenken en personaliseer deze met een eigen boodschap of persoonlijke opdruk.

Geen idee waar jij je kerstpakket mee moet vullen? Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Meer inspiratie nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Kerstpakket idee 

Op zoek naar een leuk idee voor het kerstpakket?

Dan ben je bij Mooierr op het juiste adres. Wij kijken samen met jou naar een pakket wat het beste aansluit bij je personeel/relaties. 
Dit kan gemakkelijk online via zelf je pakket samenstellen of maak een afspraak in de showroom. Laat je inspireren door ons gratis magazine of doe ideeen op via onze website

Dit wil ik ook
Magazine aanvragen
Loader
366