Zomergeschenken

Verras je relaties met een verrassend zomergeschenk. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie opdoen? 
Bekijk ons gratis magazine. Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan.
Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee. Samen vinden we een zomers relatiegeschenk dat bij je past!

inspirerende voorbeelden
Speciaal geselecteerd voor de zomer!

Zomergeschenk

Bestel je zomergeschenken
 

Op zoek naar een zomergeschenk voor je personeel?

Vos Elektra wilde zijn personeel verrassen met een leuk zomerpakket. Rond het thema 'zomervakantie' hebben we het volgende pakket samengesteld:
Een prachtige Dull PU leren rug/koeltas gevuld met Cocktail mix ijsje, notenmix, zomerhoedje en een beachball set voorzien van een logo. Om de finishing touch te geven hebben we een persoonlijke kaart erbij toegevoegd.Een prachtig zomergerschenk voor je personeel! 

Dit wil ik ook

Zomergeschenk personeel

Bestel je zomerpakketten 
 

Op zoek naar een zomergeschenk voor je personeel? Dan moet je bij Mooierr zijn. Voor de medewerkers van Campus mochten wij een leuk zomerpakket samenstellen. 
Een kleurrijke beachtas gevuld met een stoere zonnebril, een opblaasbare strandbal en een sixpack met verfrissende Radler bier.
Een zomergeschenk waar je personeel heel blij van wordt. 

Bekijk zomergeschenken
Tevreden klanten

Even brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel zomer geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor een prachtig zomers geschenk. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 
Tot snel!

Afspraak maken in
onze showroom
Afspraak maken op
locatie

Veelgestelde vragen zomergeschenken

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.
 

Uiteraard! Wij bieden de Mooierr Inpakservice aan. Wij pakken onze geschenken Mooierr in. Je weet wel, cellofaan, mooie strik, met Kerst een mooi takje groen.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.
 

Dit is helaas niet mogelijk. De minimale besteleenheid is in elk geval 6 stuks. Voor veel producten geldt een afwijkende besteleenheid zoals per product vermeld.

Dit hangt af van het volume, de afstand en het gewicht. Bij het uitbrengen van de offerte zullen we hier een prijs voor afgeven.

Voor een goed product nemen wij graag de tijd. Per leverancier is het verschillend wat de levertijd is. Moet jouw product uit het buitenland komen? Dan kan het wel 4-6 weken duren. Wordt je product in Nederland gemaakt? Dan kan je het met 2 weken al in huis hebben. Wordt je product bedrukt met een logo? Dan kost dit ook weer meer tijd, waardoor je even geduld moet hebben. Vraag een offerte aan en wij zoeken het voor je uit.

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Zomergeschenk medewerkers

Bestel een koelbox voor je medewerkers


Een passend zomergeschenk voor je medewerkers is deze stevige koelbox. Voorzie 'm van je logo en/of persoonlijke naam van je medewerker en stop de koelbox vol met lekkere food producten. 
Een zomergeschenk wat bruikbaar is, van goede kwaliteit en waarmee je waardering uitspreekt naar je medewerkers. 

Dit wil ik ook

Originele zomerpakketten

Voor relaties en personeel

Je bent op zoek naar een leuk en origineel zomerpakket of zomergeschenk voor je personeel en/of relaties.
Bij Mooierr helpen we graag met het samenstellen van een zomerpakket of het vinden van een zomergeschenk.
Dit kan eenvoudig door een inspiratiebord aan te vragen via ons contactformulier, of zelf je zomerpakket samen te stellen.
Bekijk op deze pagina alvast inspirerende voorbeelden met zomergeschenken of download gratis ons digitale magazine.
Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen.
Samen gaan we op zoek naar een zomerpakket wat aansluit bij jouw bedrijf!

Neem contact op
Magazine aanvragen
Loader
383