Zomergeschenken

Verras je relaties met een verrassend zomergeschenk. Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie opdoen? 
Download ons inspiratiemagazine!  Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan.
Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee. Samen vinden we een luxe relatiegeschenk dat bij je past!

Zomergeschenk idee

Bestel vrolijke emmertjes
 

Bij Wielink Websolutions weten ze wat hun personeel kan waarderen en daarom werden deze leuke emmertjes als zomergeschenk weggegeven.
De emmertjes zijn gevuld met een lekker biertje, een fuet en knapperige nootjes. Mooie kaart erbij met een zomergroet en je kan je personeel reuze blij maken!  Een goede start om je zomervakantie mee te beginnen. 

Vraag offerte aan

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 

Tot snel!

Afspraak maken

Zomergeschenk personeel

Bestel je zomerpakketten 

 

Op zoek naar een zomergeschenk voor je personeel? Dan moet je bij Mooierr zijn. Voor de vrouwelijke medewerkers van een zorgboerderij mochten wij een leuk zomerpakket samenstellen. 
Een hippe koziol taschelino tas gevuld met een prachtige hamamdoek een mooie geurkaars en een handige elektrische USB oplaadbare aansteker.
Een zomergeschenk waar je personeel heel blij van wordt. 

Vraag offerte aan

Zomergeschenk

Bestel je zomergeschenken

Op zoek naar een zomergeschenk voor je personeel?
Dirk van Krol & Wezenberg wilde zijn personeel verrassen met een leuk zomerpakket. Rond het thema 'zomervakantie' hebben we het volgende pakket samengesteld.
Een prachtige Dull PU leren rugtas gevuld met een mooie hamamdoek, een tuimeltoorts en een leuk spel. Voorzien van een kaart met persoonlijke tekst heb je een prachtig zomergeschenk voor je personeel! 

Vraag offerte aan

Zomergeschenk medewerkers

Bestel een koelbox voor je medewerkers

Een passend zomergeschenk voor je medewerkers is deze stevige koelbox. Voorzie 'm van je logo en/of persoonlijke naam van je medewerker en stop de koelbox vol met lekkere food producten. 
Een zomergeschenk wat bruikbaar is, van goede kwaliteit en waarmee je waardering uitspreekt naar je medewerkers. 

Bekijk andere geschenken

Originele zomerpakketten

Voor relaties en personeel

Je bent op zoek naar een leuk en origineel zomerpakket of zomergeschenk voor je personeel en/of relaties.
Bij Mooierr helpen we graag met het samenstellen van een zomerpakket of het vinden van een zomergeschenk.
Dit kan eenvoudig door een inspiratiebord aan te vragen via ons contactformulier, of zelf je zomerpakket samen te stellen.
Bekijk op deze pagina alvast inspirerende voorbeelden met zomergeschenken of download gratis ons digitale magazine.
Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen.
Samen gaan we op zoek naar een zomerpakket wat aansluit bij jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen zomergeschenken

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.
 

Uiteraard! Wij bieden de Mooierr Inpakservice aan. Wij pakken onze geschenken Mooierr in. Je weet wel, cellofaan, mooie strik, met Kerst een mooi takje groen.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.
 

Dit is helaas niet mogelijk. De minimale besteleenheid is in elk geval 6 stuks. Voor veel producten geldt een afwijkende besteleenheid zoals per product vermeld.

Dit hangt af van het volume, de afstand en het gewicht. Bij het uitbrengen van de offerte zullen we hier een prijs voor afgeven.

Voor een goed product nemen wij graag de tijd. Per leverancier is het verschillend wat de levertijd is. Moet jouw product uit het buitenland komen? Dan kan het wel 4-6 weken duren. Wordt je product in Nederland gemaakt? Dan kan je het met 2 weken al in huis hebben. Wordt je product bedrukt met een logo? Dan kost dit ook weer meer tijd, waardoor je even geduld moet hebben. Vraag een offerte aan en wij zoeken het voor je uit.

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Magazine aanvragen
383