Relatie geschenk ideeën

Ben jij op zoek naar ideeën voor een passend relatiegeschenk? En weet je niet waar je beginnen moet? Op deze pagina vind je een aantal inspirerende voorbeelden van producten die wij geleverd hebben aan klanten. Relatiegeschenken, kerstpakketten en nog meer ideeën om je relaties of personeel te laten weten dat je hen waardeert. 
Bekijk hieronder een aantal inspirerende voorbeelden of download ons inspiratie magazine en neem vrijblijvend contact met ons op. 

Praktisch relatiegeschenk

Deze tritan drinkfles is een leuk idee om als relatiegeschenk weg te geven. Een drinkfles is een praktisch relatiegeschenk wat door vrijwel iedereen (dagelijks) wordt gebruikt. Door de bedrukking van het logo ben je dus dagelijks in beeld bij je klanten. De drinkfles met drinktuit en rietje is 100% lekvrij en BPA vrij. 

Dit wil ik ook

Promotiemateriaal

Olthuis Recycling heeft sinds kort een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl wilden zij graag mooi promoten op diverse producten. Het moest nauw aansluiten bij de kleuren en vormen van de huisstijl. Strakke uitstraling, praktisch en stijlvol. Dit heeft Mooierr vertaald naar een prachtige pen met een bijpassend notitieboek. Op deze manier kan je klanten en leveranciers blij maken met praktische producten waar je logo sterk naar voren komt. 

Dit wil ik ook
Tevreden klanten

Luxe relatiegeschenk

Bekijk tas

Prachtig relatiegeschenk

Bekijk USB aansteker

Custom made
pet

Bekijk petten

Bedankt geschenk

Bekijk chocoladefeest
Magazine aanvragen
Loader
360