Een gevuld emmertje | Kraaikamp

Dit ziet er toch fantastisch uit?! Voor Kraaikamp hebben we in 2023 een paaspakket mogen samenstellen. Als basis van het pakket hebben we gekozen voor en wit emmertje met daarin van allerlei lekkere streekproducten. Op deze pagina leggen we het één en ander uit...

Het pakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

De emmer

Een wit emmertje

Als basis voor dit prachtige pakket hebben we dit emmertje gekozen. We hebben onder andere voor deze kleur emmer gekozen, omdat het logo perfect uitkomt bij deze kleur emmer. Daarnaast heeft deze emmer een matte uitstraling, waardoor het logo van Kraaikamp perfect uitkomt. Een emmer en met van alllerlei lekkers; dat past natuurlijk goed bij elkaar! Het emmertje is inzetbaar voor van alles in huis en tuin. 

Kaneelcake

Vers van streekbakker

Deze heerlijke zachte kaneelcake is een echte sensatie om te proeven. Heerlijk om te nuttigen bij de koffie of thee. Of gewoon als tussendoortje, van deze cake kan je namelijk niet afblijven. 

Het chocoladefeest

Handgemaakte bonbons

Prachtige handgemaakte bonbons door een patisserie op de Veluwe. Dat is naast proeven ook beleven. Heerlijke toevoeging aan je pakket.

Tevreden klanten over Mooierr:

Krentenbrood met spijs

Vers van de bakker

Een heerlijk paasbrood met spijs. Een plak belegd met verse roomboter, lekkerder kan je het niet krijgen.  

Het persoonlijke kaartje

Een leuke toevoeging aan het pakket

Gemaakt in NL met biologische, wilde bloemenzaden en natuurlijke klei en kleurpigmenten. Bloeitijd: april t/m oktober. Blossombs zijn zeker 2 jaar houdbaar.  

Veelgestelde vragen

Pasen is een lang vrij weekend wat in de lente valt.
Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel paasgeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een paasgeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een paasgeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
434