Eierdoosje met chocopaaseitjes | Elektrotechniek van Ee

Een eierdoosje weggeven aan je personeel is natuurlijk heel leuk met pasen. Helemaal leuk als je je eigen logo op het doosje laat graveren en lekker eten in het doosje stopt. We nemen het pakket met je door op deze pagina. 

Het pakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

Het eierdoosje

Een leuk design

Deze vrolijke eierdozen zorgen ervoor dat je eitjes van de boer veilig thuis komen. Lekker stevig verpakt en elke keer opnieuw te gebruiken. We hebben het doosje laten graveren met het logo. Door de gravure krijgt het doosje een mooie toevoeging, sterke marketing! 

DE BLOSSOMBS

Creër een ware bloemenzee

Gemaakt in NL met biologische, wilde bloemenzaden en natuurlijke klei en kleurpigmenten. Bloeitijd: april t/m oktober. Blossombs zijn zeker 2 jaar houdbaar.  

Briney's zout met impact

Zout met een verhaal

Een zakje zout met impact... Wat is dat nou eigenlijk? Brineys zout draagt bij aan het oplossen van watertekort in Kenia. De Originele Brineys Zoutzak bestaat uit natuurlijke materialen en is een echte eyecatcher op tafel en in de keuken. 

Tevreden klanten over Mooierr:

Paaseieren chocolade

Gekleurde chocolaatjes

De kleurrijke eitjes geven een feestelijk paassfeertje mee. Het verstoppen, schilderen en lekker oppeuzelen willen we niet missen. Met Pasen is het natuurlijk extra leuk om andere ook op te vrolijken met paaseitjes. 

Uitleg & waardebon pakket

Waardebon voor gratis eieren

In de eierdoos zit een waardebon verstopt om met je herbruikbare eierdoos 10 verse eitjes te gaan halen bij de boer.
Verser kan je het niet krijgen en vers blijven ze door de stevige eierdoos. De stevige eierdoos zorgt er ook voor dat je eitjes heelhuids thuiskomen. Als afsluiter een leuke kaart met uitleg over het pakket en een lentegroet van de werkgever.
Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! 

Veelgestelde vragen

Pasen is een lang vrij weekend wat in de lente valt.
Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel paasgeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een paasgeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een paasgeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
435