Brievenbusgeschenken

Verras je relaties met een leuk brievenbusgeschenk. Je logo kan op vrijwel elk product aangebracht worden. Wij adviseren je graag op welke manier dit het beste en mooiste kan. Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee. Ook is het mogelijk om ons gratis magazine aan te vragen om nog meer inspiratie op te doen. 

Brievenbusgeschenk Deurplus

Deurplus wil in beeld blijven bij haar klanten. Klanten verrassen met iets lekkers wat gedeeld kan worden met collega's. We ontworpen een custom made doosje volledig in stijl van Deurplus. Het doosje werd gevuld met maar liefst 8 overheerlijke bonbons en voorzien van het Deurplus logo. Heerlijk om te krijgen en ideaal als brievenbusgeschenk. Wie verras jij met een brievenbusgeschenk?

Bekijk custom made chocolade

Dag van de zorg
brievenbusgeschenk

Elim wilde de Dag van de Zorg niet ongemerkt voorbij laten gaan en zocht een mooi brievenbusgeschenk uit. Een mooie kraft doos gevuld met een gekleurde hamamdoek. Door middel van een persoonlijke kaart werden de medewerkers van Elim vrolijk verrast met een brievenbusgeschenk. Een meerwaarde van een persoonlijke kaart bij je geschenk is dat je op de kaart gelijk uitleg kan geven over het product wat je weggeeft en de link die het heeft met je bedrijf en/of visie. Dit geeft het brievenbusgeschenk extra waarde. 

Bekijk hamamdoeken

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Brievenbusgeschenk idee

Een brievenbusgeschenk is helemaal van deze tijd. Naast de vele emails en instagram berichten én natuurlijk het thuis werken is het heerlijk om verrast te worden met een old skool geschreven kaartje. 
Of een leuk pakketje wat door je baas is samengesteld. Even een hart onder de riem, een welkom of gewoon even een opkikkertje. Het zijn de kleine dingen die groots kunnen verrassen. 
Hiernaast zie je een kraftdoosje gevuld met bolletjes van de anemoon bloem. Plant ze in je tuin of in een pot en je wordt verrast met kleurrijke bloemen. 

Bekijk Anemonen

Waarom een brievenbusgeschenk?

Een brievenbusgeschenk is helemaal van deze tijd. Naast de vele emails en instagram berichten én natuurlijk het thuis werken is het heerlijk om verrast te worden met een old skool geschreven kaartj of een pakketje wat speciaal voor jou is ingepakt. 
Versturen is nog nooit zo makkelijk gegaan, binnen twee dagen is je pakketje al in huis. Bij Mooierr heb je de mogelijkheid dit allemaal te laten organiseren. Jij kiest een cadeau uit voor je personeel/relaties, wij verzorgen het gehele proces.

Wil je meer weten? Vraag naar de mogelijkheden en stuur ons een mail via info@mooierr.nl 

Neem contact op
Magazine aanvragen
362