Brievenbusgeschenken

Verras je relaties met een leuk brievenbusgeschenk. Je logo kan op vrijwel elk product aangebracht worden. Wij adviseren je graag op welke manier dit het beste en mooiste kan. Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee. Ook is het mogelijk om ons gratis magazine aan te vragen om nog meer inspiratie op te doen. 

Tevreden klanten

Origineel brievenbusgeschenk

Op zoek naar een origineel brievenbusgeschenk? Laat je eigen sokken ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf. Lekker origineel en een praktisch geschenk wat door iedereen gedragen gaat worden. 
Je logo subtiel aanwezig, maar niet té. Kan als brievenbusgeschenk worden opgestuurd om zo je zakenrelaties te verrassen. 
Alle kleuren en soorten zijn mogelijk in diverse maten. 

Bekijk custom made sokken

Bekijk brievenbusgeschenken

Wil je direct al onze brievenbusgeschenken zien? Klik hier
Goed om te weten: er staat een selectie van onze geschenken online.
Op zoek naar iets anders? 
Neem vrijblijvend contact met op ons voor meer informatie en ideeën.
Samen komen we tot een leuk geschenk voor jouw zakelijke relaties. 

Bekijk alle brievenbusgeschenken

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Custom made Brievenbusgeschenk Maaswaarden

Maaswaarden ouderenzorg heeft zijn medewerkers gewaardeerd met een custom made brievenbusgeschenk. Prachtige gedraaide kaarsen in een custom made full colour bedrukte verpakking met een persoonlijke tekst, dat is nog eens hartverwamend! Leuk om te krijgen en ideaal als brievenbusgeschenk. Wie verras jij met een custom made brievenbusgeschenk?

Ik wil dit ook

Dag van de zorg brievenbusgeschenk

Elim wilde de Dag van de Zorg niet ongemerkt voorbij laten gaan en zocht een mooi brievenbusgeschenk uit. Een mooie kraft doos gevuld met een gekleurde hamamdoek. Door middel van een persoonlijke kaart werden de medewerkers van Elim vrolijk verrast met een brievenbusgeschenk. Een meerwaarde van een persoonlijke kaart bij je geschenk is dat je op de kaart gelijk uitleg kan geven over het product wat je weggeeft en de link die het heeft met je bedrijf en/of visie. Dit geeft het brievenbusgeschenk extra waarde. 

Bekijk hamamdoeken

Brievenbusgeschenk idee

Een brievenbusgeschenk is helemaal van deze tijd. Naast de vele emails en instagram berichten én natuurlijk het thuis werken is het heerlijk om verrast te worden met een heerlijke doe-het-zelf-brownie. 
Of een leuk pakketje wat door je baas is samengesteld. Even een hart onder de riem, een welkom of gewoon even een opkikkertje. Het zijn de kleine dingen die groots kunnen verrassen. 
Hiernaast zie je een pakketje vol geluk: cacao én framboos. Deze box bevat een heerlijke mix voor een heerlijke doe-het-zelf- brownie.

Bekijk Brownie

Veelgestelde vragen brievenbus geschenken

Een brievenbusgeschenk is helemaal van deze tijd. Naast de vele emails en instagram berichten én natuurlijk het thuis werken is het heerlijk om verrast te worden met een old skool geschreven kaartje of pakketje wat speciaal voor jou is ingepakt. Wij bezorgen je brievenbusgeschenk bij die ene collega of relatie, die jij wil verrassen!

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

Dit hangt af van het volume, de afstand en het gewicht. Bij het uitbrengen van de offerte zullen we hier een prijs voor afgeven.

Uiteraard! Wij bieden de Mooierr inpakservice aan. Wij pakken onze geschenken Mooierr in.

Magazine aanvragen
Loader
362