Custom made voetbal | Campus, van Ee en Liefting

Met een voetbal doe je het (bijna) altijd goed! Het is een geschenk die een hele brede groep mensen aanspreekt, je bent lekker sportief bezig en een potje voetballen geeft echt binding. En geef nu toe; een voetbal in je eigen stijl is toch heel gaaf? We laten je op deze pagina de mogelijkheden zien. 

ik wil graag
een custom made voetbal
Begin met samenstellen

Een custom made voetbal

Helemaal in eigen stijl laten maken

Voor Campus, Liefting en van Ee hebben we deze custom made voetbal laten produceren. Bij het ontwerp hebben we rekening gehouden met de huisstijlkleuren. Een custom made voetbal is in diverse soorten kwaliteit te verkrijgen. Van een promotionele kwaliteit tot trainingskwaliteit. 

Tot in de details

Het mooie van een custom made voetbal

Wil jij net even dat ene vlakje in een andere kleur of wil je een bepaalde tekst of quote op de voetbal? Bij Mooierr kun je alle kanten op met een custom made voetbal zodat jij met trots de voetbal kunt weggeven aan je personeel of relaties.

Jong geleerd

Is oud gedaan...

Als jij je personeel een unieke custom made voetbal geeft, dan is de kans groot dat de jongere generatie ook met de voetbal aan de 'haal' gaat! Mooie promotie voor je bedrijf zeggen we dan...

Tevreden klanten over Mooierr:

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Veelgestelde vragen

De levertijd bedraagt gemiddeld tussen 7 en 9 weken voor een luchtvracht en 12 en 16 weken voor bootvracht

Dit is afhankelijk van het aantal, de prijzen beginnen ongeveer bij 12 euro per stuk. 

Wij geven persoonlijk advies middels bezoek op locatie, bezoek bij ons in de showroom of via een inspiratiebord waarbij we diverse voorbeelden laten zien. 

Magazine aanvragen
Loader
441