Dag van de mantelzorgers

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden die zorgen voor een ziek familielied, vriend of buur. Het is belangrijk dat hun zorg gezien en gewaardeerd wordt.
Op 10 november is het daarom Dé Dag van de Mantelzorger. Verras ze met een leuk geschenk om te laten weten dat er aan hen gedacht wordt!
Nog meer inspiratie opdoen? Download ons inspiratiemagazine!  Bekijk op deze pagina verschillende ideeën en vraag daarna vrijblijvend een offerte aan. Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op en wij denken graag verder met je mee. Samen vinden we een luxe relatiegeschenk dat bij je past!

Dag van de mantelzorg cadeau

Even ontspannen met een uitdagend puzzelboek op de bank. Ontspannen: dat is natuurlijk het doel van een geschenk voor de mantelzorger.  Kopje thee, reep chocolade erbij en je kan even helemaal bijkomen van alle zorgen. 
Dit dag van de mantelzorg cadeau is goed geschikt als brievenbuscadeau en kan leuk in combinatie met andere producten worden weggeven. 

Bekijk meer ideeën

MAAK HIERONDER JE KEUZE:

Mantelzorg kado

Even ontspannen met een kopje thee na de mantelzorg voor je buurman, vriend of neef. Mantelzorg verdient aandacht! De NPV heeft daarom in het afgelopen hun mantelzorgers verrast met een mantelzorg kado!
Deze Dankje thee geeft leuk weg en is geschikt als brievenbuspost. De NPV koos ervoor een persoonlijke kaart bij te voegen. Een ander leuk mantelzorg kado is om de thee te combineren met een lekkere tony chocolonely reep. 

Bekijk diverse soorten thee

Vrijblijvend brainstormen?

Bij Mooierr begrijpen we dat je, je medewerkers wilt verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk.
Wij verkennen graag persoonlijk en vrijblijvend de mogelijkheden met je. Dit kan uiteraard bij ons in de showroom, maar ook bij jouw op locatie. 

Tot snel!

Afspraak maken

Uniek geschenk voor de mantelzorger

Wil je de mantelzorgers van jouw regio verrassen met een uniek geschenk? Dan is de Koziol Taschelino tas een goed idee!  Bosje tulpen erin en de mantelzorger is blij verrast. 
Dit tasje neem je als handtas overal mee naar toe, lekker stevig en in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar. 

Bekijk taschelino tassen

Mantelzorg compliment

Een mantelzorg compliment wat er mooi uit ziet en welke je ook nog kan opeten! Beter wordt het niet. Voor diverse klanten hebben we deze chocokaart mogen leveren.
De chocokaart kan van een persoonlijke tekst worden voorzien, zodat de mantelzorg zich oprecht gewaardeerd voelt. 

Bekijk chocokaart

Waarom dag van de mantelzorger?

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden die zorgen voor een ziek familielied, vriend of buur. Het is belangrijk dat hun zorg gezien en gewaardeerd wordt.
Op 10 november is het daarom Dé Dag van de Mantelzorger. Verras ze met een leuk mantelzorg geschenk om te laten weten dat er aan hen gedacht wordt!
Liever een ander cadeautje voor de dag van de mantelzorger? Klik op onderstaande button voor nog veel meer dag van de mantelzorger cadeaus. 

Bekijk andere geef momenten
Magazine aanvragen
Loader
377