Inpakservice van Mooierr

Inpakservice van Mooierr

Als je bij Mooierr iets leuks uitzoekt om je relaties te waarderen, maken wij het nog mooier door het met zorg in te pakken.

We besteden graag veel aandacht aan het inpakken van het kerstgeschenk.
Het blijft leuk om verrast te worden aan het einde van het jaar met een geschenk wat speciaal voor jou is ingepakt.

Jute en groen
Wij werken graag met jute en ‘levend’ groen wat net iets extra’s geeft. Sommige pakketten krijgen een dicht cadeaupapier, de meeste pakketten pakken we in een cellofaan papier. Is het kerstpakket verpakt in een grote houten kist, dan hangen we een mooi stuk jute aan de kist en een groene tak.

Nieuwe verpakking
Dit jaar hebben we ook een leuke nieuwe zak als verpakking. Een papieren blokbodemzak om je geschenken in te doen. De zakken blijven stevig rechtop staan. Doordat de zak uit meerdere lagen papier bestaat, is hij erg sterk.  Wij maken deze zak mooier door er een stempel op te drukken, hangen er een jute lint aan en wat groens en sluiten deze zak af met een houten knijper!
Leuk om een keer op een andere manier wat weg te geven.

Gezellig
Ons ‘ínpakkers-team’ bestaat uit jonge meiden uit de buurt en ook zelf zijn wij op deze avonden aanwezig om alles aan te sturen.
Iedereen wordt er blij van om wat moois van de kerstpakketten te maken. Wie weet pakken wij dit jaar ook jouw pakket in!

Bekijk hieronder wat voorbeelden van pakketten die wij eerder al eens ingepakt hebben. 

Magazine aanvragen
Loader
367