Kerstgeschenken

 Je bent op zoek naar een kerstgeschenk. Unieke kerstgeschenken, bijzondere kerstgeschenken, iets blijvends, praktisch, kwalitatief goed, origineel, bruikbaar. 
Bij Mooierr hebben we dit allemaal. Sterker nog, daar selecteren wij onze producten op. Zodat je zeker weet dat je iets mooiers in handen hebt. Stel zelf je pakket samen of laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Nog meer inspiratie opdoen? Download ons inspiratiemagazine! Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Kerstpakket Stoer met Pit

Dit jaar nieuw in ons assortiment is deze stoere gereedschapskist. Hoe gaaf is het om deze gevuld met producten weg te geven als kerstpakket. De kist kan daarna gebruikt worden als decoratie stuk in huis of als opslag plek voor je kruidenpotjes en plantjes op het aanrecht. Uiteraard kan je 'm ook echt als gereedschapskist gebruiken. 
Wil jij nou ook een uniek kerstpakket samenstellen?Of wil je liever een ander luxe relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Bekijk Pakket Stoer met Pit

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Kerstpakket kleinigheidje

Een handige taschelino tas die als basis gebruikt wordt bij dit originele kerstpakket. Gevuld met een goede fles witte wijn, een jute zakje met kruiden voor de kruidenboter en twee tapasschaaltjes. 
De taschelino is daarna ideaal geschikt om mee te nemen tijdens het boodschappen doen. Liever zelf je pakket samenstellen? Dat kan! 

Bekijk Taschelino

Kerstpakket Lekker Buiten

Met dit leuke kerstpakket stimuleer je mensen erop uit te gaan in de natuur. 
Een prachtig groene picknicktas is gevuld met alle benodigheden voor een gezellige picknick.
Een picknickkleed voor een zachte zit, een drinkfles en lunchtrommel om de etenswaren koel en droog te bewaren.
Laat je relaties genieten van dit stoere kerstpakket. Stel gemakkelijk zelf je kerstpakket samen. 
Doe hier inspiratie op voor andere unieke relatiegeschenken.

Bekijk picknicktas
Magazine aanvragen

Beste bezoeker,

Wij zijn erg blij met de grote belangstelling voor onze pakketten en producten. Om onze lopende orders naar tevredenheid af te kunnen handelen, is het momenteel niet mogelijk om nog pakketten samen te stellen of aan te vragen. Mocht u hier vragen over hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Het Mooierr team

358