Veelgestelde vragen paasgeschenken

5 Originele Paasgeschenken van Mooierr

Idee 1: origineel Paasgeschenk

Paasgeschenken voor je personeel is een geschenk moment wat steeds vaker gebruikt wordt door werkgevers. Het paasweekend is namelijk vaak een lang vrij weekend voor veel personeelsleden en daarom vinden ze het een goed moment om hun personeel te verrassen met een paasgeschenk. Maar wat is nu een origineel paasgeschenk? Een origineel paasgeschenk is een geschenk wat bruikbaar is en passend bij de tijd van het jaar. Wanneer het Pasen is kijken veel mensen uit naar het voorjaar een vogelhuisje is daarom een origineel paasgeschenk. Vul het huisje met lekkere paaseitjes, advocaat toffees of een potje adcovaat. Wij pakken het mooi voor je in en je kan je personeel gaan verrassen met een origineel paasgeschenk! 

Bekijk andere paasgeschenken

Idee 2: Paasgeschenk brievenbus


Een paasgeschenk wat door de brievenbus past? Laat dan custom made sokken maken in je eigen huisstijl. Sokken met je beeldmerk en/of logo en in de kleuren van je huisstijl zijn een hip paasgeschenk wat vrijwel door iedereen gebruikt kan gaan worden. De sokken zijn op deze manier lekker origineel en je personeel/relaties zullen op een grappige en positieve manier herinnert worden aan je bedrijf. Je kan ze eenvoudig als brievenbuspost versturen in combinatie met een mooie kaart. 
Een paasgeschenk wat én door de brievenbus past, én origineel is én ook nog eens heel bruikbaar. Want sokken... die draagt toch iedereen? 

Bekijk andere ideeën

Idee 3: Paasgeschenk voor medewerkers 

Een paasgeschenk speciaal voor je medewerkers. In het paasweekend even ontspannen met een uitdagend puzzelboek. Net even iets anders dan een woordzoeker en een zak paaseitjes. Deze puzzelboeken kan je namelijk als paasgeschenk makkelijk als brievenbusgeschenk versturen zodat je medewerkers thuis verrast worden. Je kan het paasgeschenk voor je medewerkers ook aanvullen met een lekkere reep tony chocoloney met eigen wikkel met persoonlijke tekst! 

Doe meer inspiratie op

Idee 4: Paasgeschenk met chocolade 

Wat is Pasen zonder chocolade? Verras je personeel daarom met een heerlijke chocoladekaart van de patisserie opgemaakt met een persoonlijke tekst. 
Ieder personeelslid krijgt zo een persoonlijke boodschap te lezen die hij/zij na de tijd ook nog lekker op kan eten! De chocoladekaarten zijn aan de achterzijde zelfs voorzien van allerlei soorten noten wat het echt 
tot een luxe chocolade paasgeschenk maakt! 

Andere paasgeschenken

Idee 5: Paasgeschenk voor zakenrelaties 

Op zoek naar een idee als paasgeschenk voor zakenrelaties? Laat een handig emmertje door ons gevuld worden met lekkere dingen als een fuet, knapperige nootjes en een lekker biertje of een goede wijn. 
Tijdens de Pasen zijn de meeste mensen uit het zakenleven vrij en is er tijd om te genieten van een borrelplank. Daarom is dit als paasgeschenk voor je zakenrelaties zeker een goed idee. 
Een bruikbaar geschenk gecombineerd met wat lekkers. 

Ik zoek wat anders

Veelgestelde vragen

Vraag 1  

Antwoord 1

Magazine aanvragen
386