5 ORIGINELE PAASGESCHENKEN VAN MOOIERR

Idee 1: origineel Paasgeschenk

Paasgeschenken voor je personeel is een geschenk moment wat steeds vaker gebruikt wordt door werkgevers. Het paasweekend is namelijk vaak een lang vrij weekend voor veel personeelsleden en daarom vinden ze het een goed moment om hun personeel te verrassen met een paasgeschenk. Maar wat is nu een origineel paasgeschenk? Een origineel paasgeschenk is een geschenk wat bruikbaar is en passend bij de tijd van het jaar. Wanneer het Pasen is kijken veel mensen uit naar het voorjaar een vogelhuisje is daarom een origineel paasgeschenk. Vul het huisje met lekkere paaseitjes, advocaat toffees of een potje adcovaat. Wij pakken het mooi voor je in en je kan je personeel gaan verrassen met een origineel paasgeschenk! 

Bekijk andere paasgeschenken

Idee 2: Paasgeschenk brievenbus

Een paasgeschenk wat door de brievenbus past? Laat dan custom made sokken maken in je eigen huisstijl. Sokken met je beeldmerk en/of logo en in de kleuren van je huisstijl zijn een hip paasgeschenk wat vrijwel door iedereen gebruikt kan gaan worden. De sokken zijn op deze manier lekker origineel en je personeel/relaties zullen op een grappige en positieve manier herinnert worden aan je bedrijf. Je kan ze eenvoudig als brievenbuspost versturen in combinatie met een mooie kaart. 
Een paasgeschenk wat én door de brievenbus past, én origineel is én ook nog eens heel bruikbaar. Want sokken... die draagt toch iedereen? 

Bekijk andere ideeën

Idee 3: Paasgeschenk voor medewerkers 

Een paasgeschenk speciaal voor je medewerkers. In het paasweekend je medewerkers laten verwennen met heerlijke specialiteiten. Net even iets anders dan een woordzoeker of een zak paaseitjes. Deze emmers kun je door ons laten vullen met heerlijke etenswaren, een mooie manier om je medewerkers te waarderen! Als alle lekkernijen in de emmer op zijn, dan kun je de emmer gebruiken als plantenbak. Je kan dit paasgeschenk voor je medewerkers ook laten vullen met lekkere chocolade, verse sappen of blijvende producten. Ook kan je een kaart met persoonlijke bedankt tekst door ons laten maken. Alles voor een leuk paasgeschenk voor je medewerkers! 

Bekijk paasgeschenken

Idee 4: Paasgeschenk met chocolade 

Wat is Pasen zonder chocolade? Verras je personeel daarom met een doosje met heerlijke chocolade paaseieren! 
De doosjes kunnen ook worden voorzien van een persoonlijke boodschap door middel van een kaart en het doosje kan uiteraard ook nog bedrukt worden met een logo/beeldmerk. De doosjes zijn in van allerlei kleuren te leveren, wat het echt tot een luxe chocolade paasgeschenk maakt! 

Andere paasgeschenken

Idee 5: Paasgeschenk voor zakenrelaties

Op zoek naar een idee als paasgeschenk voor zakenrelaties? Laat prachtige terracotta schaaltes door ons gevuld worden met heerlijke chocolade.  
Tijdens de Pasen zijn de meeste mensen uit het zakenleven vrij en is er tijd om te genieten van wat lekkers. Daarom is dit als paasgeschenk voor je zakenrelaties zeker een goed idee. 
Een bruikbaar geschenk gecombineerd met wat lekkers. 

Ik zoek wat anders

Veelgestelde vragen

Vraag 1  

Antwoord 1

Magazine aanvragen
Loader
386