Uitgelegd: Pakket Aan de bak

Leuk voorjaarspakket he?! In dit pakket gaan we aan de bak. Als basis hebben we een mandje geselecteerd. Hierbij hebben we hebben 3 soorten jam toegevoegd, pannekoekenmix, schenkstroop en een casual theedoeken set. We gaan het pakket even met jullie doornemen, kijken jullie mee? 

Het mandje

Deze functionele, stijlvolle draadmand is onmisbaar in de keuken. Bijvoorbeeld te gebruiken als fruitmand of bewaar er smaakmakers in zoals knoflook, ui en gember in. Door het open design van de draadmand blijft groente en fruit langer vers. De mand is gemaakt van voedselveilig metaal.

Jam trio

Een heerlijke jam trio! Ambachtelijk, stuk voor stuk. Links zie je een potje jam met dadel basamico smaak, in het midden granaat appel jam en rechts vijgen jam; smullen maar! 

Pannekoekenmix en schenkstroop

Veluwse pannekoekenmix

Veluwse pannenkoekmix kopen? Kies voor de Veluwse pannenkoekmix van Bakgezond. Gemalen op ambachtelijke wijze, lekker en gezond. Natuurlijk past hier de originele schenkstroop ideaal bij! 

Theedoekenset

100% gerecycled katoen

Deze keukendoeken zijn een aanwinst voor iedere keuken! De set is gemaakt van 100% gerecycled katoen en bestaat uit een doek met MOOD FOR FOOD print en een doek met wafelstructuur. Combineer dit product met ander item uit de MOOD FOR FOOD lijn voor een stijlvol geheel!

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
418