Uitgelegd: Pakket Aan de slag

In dit pakket gaan we aan de slag! Als basis hebben we een witte emmer voor je geselecteerd. In de emmer doen we een verpootschepje, kruidenschaar, een zakje bloemenzaad en een kweektuintje. Met dit voorbeeldpakket kun je echt aan de slag in de tuin. We nemen het pakket even met je door...

De emmer

Dit zinken emmertje is gemaakt in een tijdloos design en gemakkelijk in gebruik. Het emmertje is voorzien van een metalen beugel met houten handgreep, voor extra draag comfort. Ideaal geschikt als basis voor je geschenk om daarna te gebruiken als bloemenemmer, fruitemmer of als plantenbak.

Het verpootschepje

Traditioneel tuingereedschap voor iedereen met groene vingers. De duurzame materiaalkeuze zorgt ervoor dat dit gereedschap een lange tijd mee gaat. Dit verplantschopje is met zijn lange en smalle blad zeer geschikt om een wortelkluit uit te steken, daarnaast kan onkruid met lange penwortels in het geheel verwijderd worden.

Bloemenzaad snijbloemen

Een kraft papieren zak gevuld met 4 gram snijbloemenzaad (allerlei verschillende soorten zaden) geschikt voor 2m2 bloemen. Een duurzaam cadeau wat ook nog eens door de brievenbus past. Leuk als geschenk voor de dag van de verpleging of als cadeautje aan je personeel in het voorjaar. 

Kruidenschaar

Verse kruiden smaken fantastisch en passen goed bij diverse gerechten. Deze klein snijden ging nooit zo snel als met deze speciale kruidenschaar. In plaats van een traditionele schaar met twee bladen, is deze schaar voorzien van tien bladen. Zo kunnen bieslook en andere kruiden snel en gelijkmatig worden gesneden zonder deze te pletten.

Let it grow kweektuintje

Kweken in de tuin, op je balkon of in de vensterbank. Dit kweektuintje bevat aardetabletten en een zakje zaden. Op de achterkant van het label staan de plantinstructies vermeld.
Het kweektuintje is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India. 

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
420