Uitgelegd: Pakket Dat wordt smullen

Dat wordt smullen komt met dit voorbeeldpakket helemaal tot zijn recht! Een handig mandje die je overal voor kunt gebruiken, verse thee in een zakje, een plankje met unieke handgemaakte chocolaatjes en 2 design theemokjes. Op deze pagina nemen we je mee... 

Senza draadmand

Deze functionele, stijlvolle draadmand is onmisbaar in de keuken. Bijvoorbeeld te gebruiken als fruitmand of bewaar er smaakmakers in zoals knoflook, ui en gember in. Door het open design van de draadmand blijft groente en fruit langer vers. De mand is gemaakt van voedselveilig metaal.

Set van 2 mokjes met quote

Perfect cadeautje voor een thee/koffie-liefhebber; deze giftset van twee mooie mokken. De mokken zijn geglazuurd in een off white kleur en zijn allebei gegraveerd met een quote. Deze set bestaat uit de quotes 'Yours' en 'Mine'. De mokken hebben een inhoudsmaat van 175 ml en zijn daardoor perfect voor een koffie/thee.

Chocotoefjes

Heerlijke chocolade toefjes handgespoten in de patisserie op de Veluwe. Dat is echt genieten! Diverse smaken verkrijgbaar. Verpakt in een cellofaanzakje. 

Dank je thee in zakje

Een originele en heerlijke zwarte thee om iemand mee te bedanken. Ingrediënten: Zwarte thee (73%), jeneverbessen, aronia bessen, bosbessen, natuurlijjke aroma's, rozenknopjes, moringa bladeren, zwarte bessen, rode aalbessen.

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
422