Uitgelegd: Pakket Kip lekker

Een heel leuk, origineel paaspakket! Dit pakket hebben we natuurlijk kip lekker genoemd vanwege de unieke eierdoos in de vorm van een kip en de prachtige eierdopjes! Op deze pagina nemen we het pakket even met je door...

Sagaform Ellen Eierkip

Ellen de eierkip van Sagaform is geïnspireerd op tradities uit het verleden. Het serveren van gekookte paaseieren in speciale eierwortels of eierkippen werd al eind 19e eeuw populair, een traditie die de moeite waard is om onder de aandacht te brengen en te behouden.Naast gekookte eieren op de paastafel vullen we deze graag met snoepjes en ander lekkers dat we willen verstoppen. Gemaakt van stoneware in de kleur gebroken wit. Ellen eierkip behoort tot de serie Ellen, een echte Sagaform klassieker met een stijlvol design. De serie werkt het hele jaar door even goed, zowel voor dagelijks gebruik als tijdens onze geliefde feestdagen en tradities.

Eierhouder set van 2

Ellen eierdopje is perfect voor zowel het ontbijt als het paasdiner en past goed bij alle onderdelen uit de gelijknamige serie. Het eierdopje heeft precies de juiste maat met een organische rand die lijkt op de schaal van een ei. Ellen is gemaakt van steengoed. 

ZOUT MET IMPACT

Een zakje zout met impact... Wat is dat nou eigenlijk? Brineys zout draagt bij aan het oplossen van watertekort in Kenia. De Originele Brineys Zoutzak bestaat uit natuurlijke materialen en is een echte eyecatcher op tafel en in de keuken.

Doosje paaseitjes

Verras medewerkers en/of relaties met deze heerlijke tony chocolonely paaseitjes. 12 paaseitjes en 10 smaken. Vallen zeker weten in de smaak! 

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
430