Uitgelegd: Pakket Picknick

We hebben een speciaal picknick pakket voor je samengesteld. Picknicken is altijd leuk en gezellig! Als basis van dit picknickpakket hebben gekozen voor een Taschelino Bio en daarbij een heerlijke Dhr Peer siroep, zakje appelkaneel koekjes, klikbestek Bio en een Sultan hamamdoek. Kijk je mee? 

Taschelino Bio

Deze handige taschelino tas gaat altijd met je mee. Stevig materiaal (bio-circular en hout), fijn formaat en mooie kleuren. Dankzij het verfijnde ontwerp kan dit kleine exemplaar ook dienst doen als hand- of schoudertas – voor een trendy of casual look.

Roomboter appelkaneelkoekjes

Zakje met heerlijke roomboter appelkaneel koekjes. Bijna bij iedereen geliefd. Lekker bij de thee of gewoon als tussendoortje. 

Klikbestek bio

Het perfecte bestek voor onderweg of mee naar kantoor. Lekker compact en in vrolijke kleuren. Dit handige bestek breekt niet af zoals plastic of hout en is herbruikbaar.

Dhr. Peer Siroop

Dhr. Peer Siroop, aangenaam. Altijd te vinden hoog in de boom tussen zijn biologische vrienden van het Gieser Wildeman ras. Het is de fruitslagers altijd een waar genoegen om met deze buurman te mogen samenwerken. 

Hamamdoek Sultan

Luxe hamamdoek van 100% katoen wat zorgt voor een langdurige zachtheid.
Deze hamamdoek is afgewerkt met streepdesign en gedraaide kwastjes. Erg licht en sneldrogend. 

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
425