Vogelhuisje met eitjes | Wellfair

Voor Well-fair hebben we met het thema pasen deze vogelhuisjes mogen leveren. Op deze pagina nemen we het pakket even met jullie door, kijk je mee?

Het vogelhuisje

Dit vogelhuisje met 30mm opening is geschikt voor kleine tuinvogels zoals mezen. De koolmees is een natuurlijke vijand van de eikenprocessierups. Het hout is FSC gecertificeerd en afkomstig van hernieuwbare bronnen. 15mm dik hout voor isolatie en is voorzien van kieren voor drainage. 

De eitjes

Het ei hoort erbij

De kleurrijke eitjes geven een feestelijke paassfeertje mee. Het verstoppen, schilderen en lekker oppeuzelen willen we niet missen. De traditie zit zo verweven dat we bijna heel het jaar door paaseieren kunnen kopen. Met Pasen is het natuurlijk extra leuk om andere ook op te vrolijken met paaseitjes. 

ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen
Tevreden klanten over Mooierr:
Kies je vogelhuisje
Diverse soorten verkrijgbaar!
Versterk je merk

Voorstel
op maat

Wij maken een gratis inspiratiebord voor je inclusief een offerte. Wel zo handig... 

Afspraak
in showroom

In onze showroom kun je veel producten uit ons assortiment voelen en zien. 

Veelgestelde vragen

Pasen is een lang vrij weekend wat in de lente valt.
Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel paasgeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een paasgeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een paasgeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

Magazine aanvragen
Loader
431