Aardappelpootpakket | Campus

Voor Campus hebben we een heel leuk paaspakket samengesteld! Als basis hebben we een emmer geselecteerd met daarbij wat lekkere chocoeitjes en een opdracht; aardappelen poten. We nemen dit leuke project even met je door...

Het pakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

De emmer

Een prachtige blauwe emmer

Als basis voor dit prachtige pakket hebben we een kleurrijke emmertje gekozen. We hebben onder andere voor deze kleur emmer gekozen omdat het logo van Campus ook blauw bevat. Daarnaast heeft deze emmer een matte uitstraling, waardoor het logo van Campus perfect uitkomt. Een emmer en aardappels poten; dat past natuurlijk goed bij elkaar! 

De paaseitjes

Heerlijke chocolade eitjes

De kleurrijke eitjes geven een feestelijke paassfeertje mee. Het verstoppen, schilderen en lekker oppeuzelen willen we niet missen. De traditie zit zo verweven dat we bijna heel het jaar door paaseieren kunnen kopen. Met Pasen is het natuurlijk extra leuk om andere ook op te vrolijken met paaseitjes. 

De opdracht

Wie maakt de grootste aardappel?

De opdracht was een zo groot mogelijke aardappel kweken. Op de opdracht staan enkele tips op een leuke manier beschreven en natuurlijk de voorwaarden. De werknemers van Campus konden hiermee een elektrische step winnen! Leuke actie toch?! 

Tevreden klanten over Mooierr:

De aardappelen

Heerlijke Frieslanders

De aardappelen in de opdracht waren Frieslanders aardappelen. Dit zijn geelbruine, kruimige aardappelen die bij het koken lichtgeel van kleur worden. Door zijn gladde schil is de Frieslander ook eenvoudig de schillen. Een veelzijdig ras, geschikt om te koken, bakken en frituren. 

De Blossombs

Creër een ware bloemenzee

Gemaakt in NL met biologische, wilde bloemenzaden en natuurlijke klei en kleurpigmenten. Bloeitijd: april t/m oktober. Blossombs zijn zeker 2 jaar houdbaar.  

Veelgestelde vragen

Pasen is een lang vrij weekend wat in de lente valt.
Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel paasgeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een paasgeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een paasgeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
433