Zoekplaat

Alle producten gevonden? Bekijk hier ze hieronder nog eens uitgebreid. 

Custom made moersleutel Van Manen huis & haard

Van Manen Huis & Haard was op zoek naar een custom made item wat aansluit bij de producten die zij verkopen. Een gaaf project om in mee te denken en uiteindelijk een custom made moersleutel te realiseren. Naar wens van de klant zit er een functionele magneet aan de sleutel om deze gemakkelijk in de metalen kast te hangen. 
Een doming sticker met logo en QR code zodat je realtime beschikt over alle informatie over propaangas en gaskachels. 

Dit wil ik ook

Buddy kabel Veldhuizen Energie

Bij een open dag hoort een leuke weggever. Veldhuizen Energie vroeg ons wederom mee te denken met een passend geschenk.
Bij 'energie' hoort 'opladen': een multifunctionele oplaadkabel in de vorm van een buddy en in het tenue van Veldhuizen. 

Zomerpakket Krol & Wezenberg

Krol & Wezenberg had het idee om hun personeel te waarderen met een zomerpakket. Mooierr maakte een moodboard, deed een voorstel en het zomerpakket werd gerealiseerd. 
Het personeel van Krol & Wezenberg kan vanaf nu op reis met een stoere Dull PU leren tas, inclusief hamamdoek. Beide in de kleuren van de huisstijl van Krol & Wezenberg. Een spelletje voor in de vrije avonden en een tuimeltoorts erbij om een gezellige sfeer te creeëren. Een persoonlijke kaart van de werkgever om het personeel te bedanken voor hun inzet. 

Custom made Memory Spel Stichting Bethlehem

In samenspraak met Stichting Bethlehem hebben we een custom made memory spel ontworpen. Volledig vormgegeven in de huisstijl van Stichting Bethlehem. 
From bread to the Bread. 

Ik wil ook een custom made product

Chocoladefeest Van Essen Auto's

Van Essen auto's was op zoek naar 'goede chocolade in een mooie geschenkverpakking'. Zo gezegd, zo geregeld. Een luxe chocoladefeest met een sticker in de kleuren en met het logo van Van Essen auto's.
Een gouden strik om het geheel om het een feestelijk tintje te geven. 

Ja lekker, chocolade!

Wijn met tinnen etiket Krooneman

Krooneman Hydrauliek wil zijn klanten graag waarderen met een kwalitatief goede wijn. Extra persoonlijk gemaakt door een mooi tinnen etiket.
Een luxe weggever!

Victorinox zakmes Extendis Sales

Jeroen van Extendis Sales belde Mooierr met de volgende wens: 'ik ben op zoek naar een relatiegeschenk van kwaliteit, het moet functioneel zijn en met het logo van mijn bedrijf en het logo van mijn klant'. 
We zijn samen op zoek gegaan en kwamen uit bij dit prachtige geschenk. Duurzaam, gepersonaliseerd, functioneel en waardevol. 

Bekijk zakmes

Custom made liniaal Jecor Professioneel

Mooierr sluit graag aan bij de huisstijl van een klant. De slogan van Jecor Professioneel luid: 'net iets meer'. Mooierr heeft daarom een liniaal vorm gegeven met  'net iets meer' cm: 31 cm in plaats van de standaard 30 cm. 

USB oplaadbare aansteker Elkekastopmaat.nl

Een stijlvol product om je relaties te laten weten dat je hen waardeert als klant. Dat doet Elkekastopmaat.nl perfect met deze USB oplaadbare elektrische aansteker. 
Door middel van een lasergravure voorzien van het logo, zo blijf je met je bedrijf goed in beeld bij je klanten! 

Bekijk aansteker

Custom made cap Cabrio Maarten

CabrioMaarten: geen verkopers, maar liefhebbers! Een unieke voorraad cabrio's waar zeer hoge kwaliteitseisen aan gesteld worden. Zo ook voor de producten die zij weggeven aan hun klanten. Mooierr heeft daarom voor CabrioMaarten een custom made cap laten maken speciaal in de kleuren van hun huisstijl: rood met British racing green. Het beeldmerk van het logo komt terug op de binnenzijde van de klep. Een cap met prettig draagcomfort en van hoge kwaliteit materiaal. 

Gaaf, dit wil ik ook voor mijn bedrijf!

Retulp drinkfles Autobedrijf Schouten

Autobedrijf Schouten is samen met Mooierr op zoek gegaan naar een praktisch relatiegeschenk voor onderweg in de auto. Deze urban drinkfles zorgt ervoor dat je koude drank lekker koel blijft en je warme drank lekker warm. De zwarte kleur van de fles sluit mooi aan bij de strakke huisstijl van Autobedrijf Schouten. 

Bekijk Urban drinkfles

Soft touch Balpen Gedizo

Gedizo heeft een opvallende huisstijl: groen met zwart op een gele achtergrond. Mooi opvallend en zeer kenmerkend. Daar hoort een prachtige pen bij die nauw aansluit bij de kleuren van Gedizo. De soft touch houder zorgt voor een prettige grip en schrijfcomfort. Wie schrijft, die blijft ;-) 

Ik wil ook een gave pen

Doos met logo Buytengewoon

Als je bedrijf Buytengewoon heet dan wil je graag je relaties ook waarderen met iets Buytengewoons. Deze doos is gevuld met allerlei Buytengewoon mooie geschenken die 'Buytengewoon' lekker zijn en je raadt het al; ook 'Buytengewoon' bruikbaar zijn. 

Ik wil een doos met logo

Thermosmok Van Ree HR Consultants

Van Ree Consultants was op zoek naar een kwalitatief goede thermosmok. 100% lekvrij: gelijk het belangrijkste van een thermosbeker! Houd je drank koel of warm en is met het formaat makkelijk mee te nemen. Voor je personeel of klanten: een thermosbeker komt altijd van pas. 

Leisteen thermometer De Tolbrug

Als blijk van waardering een relatiegeschenk aan je klant. Als bedrijf weet je waar je, je klanten blij mee kunt maken. Voor de Tolbrug kwamen we uit op een leisteen thermometer. Bruikbaar, functioneel en gemaakt van prachtig materiaal. Door middel van een lasergravure voorzien van het logo. 

Bekijk de leisteen thermometer

Notitieboek met pen Olthuis Recycling

Olthuis Recycling wilde bijpassende pennen en notitieboeken bij hun nieuwe huisstijl. Dat hoef je ons geen 2x te vragen. De kleuren van de pennen en de notitieboekjes sluiten haarfijn aan bij de nieuwe huisstijl, een prachtig resultaat! 

Ik wil advies over mooie pennen

Custom made klok Dutch Trading

Dutch Trading was op zoek naar een functioneel geschenk in eigen huisstijl. Kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. We zijn uitgekomen op een prachtig custom made klok volledig in stijl van Dutch Trading. Daar kan je mee aan komen bij je relaties!

Gaaf, dit wil ik ook voor mijn bedrijf!

Koffiemokje Maxim Café Eplucon

Eplucon voorziet zijn klanten graag van koffie in een mokje passend bij hun huisstijl. Het kopje moest 'wit' zijn en een inhoud van 18-20 cl hebben. We zijn op zoek gegaan naar een passend kopje. Na een aantal kopjes getest te hebben koos Eplucon voor dit mooie kopje. Vanaf nu bij Eplucon in stijl koffie drinken!

Ik wil advies over servies
Magazine aanvragen
Loader
350