Zomergeschenk | Prefab BV

Prefab BV heeft zijn personeel verrast met een uniek geschenk voor de zomervakantie! Op deze pagina vind je alle in&outs...

Even de details
Bekijk het in deze slider!
ik wil graag
deze verrekijker
Begin met samenstellen
Tevreden klanten over Mooierr:

Een doming

Het effect van een doming...

Je logo presenteren op een subtiele en chique manier. Dat doe je door middel van een doming. Een bolle sticker met glanslaag waar je logo op staat. Bekijk het zelf op deze prachtige verrekijker die Prefab als zomergeschenk aan het personeel heeft gegeven. 

Mooie kwaliteit

Goede prijs/kwalteit verhouding

Deze prachtige verrekijker is van het merk Urikan. De verrekijker heeft een open brug ontwerp en zorgt ervoor dat de kijker makkelijk te gebruiken is. De verrekijker is van hoge kwaliteit en is verhoudingsgewijs goed geprijsd. 

Een mooi compact formaat

Ideaal voor op reis

Compact van formaat en goed verpakt in een hoes zodat je verrekijker overal mee naar toe kan. Want zelfs met een rondje rijden door een mooie streek komt deze verrekijker goed van pas om een zeldzame vogel te spotten. 

Veelgestelde vragen

Zomervakantie is in de meeste gevallen de langste van de vakantiemomenten in Nederland. Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel zomergeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een zomergeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een zomergeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

Magazine aanvragen
Loader
446