Zomerpakket | Campus

Bij de zomer denk je ook vaak aan het strand. Bij Campus hebben we die gedachte vertaald naar een leuk zomerpakketje. Kijk je mee?

Het pakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen
Tevreden klanten over Mooierr:

Strandtas

Een ideale tas voor een dagje strand

Vul deze tas met je zwemspullen en lekker eten, hijs hem op je rug en op naar het strand! Deze tas hebben we gebruikt als basis voor het zomerpakket voor het personeel van Campus. Volgestopt met wat frisse biertjes, een zonnebril en een strandbal. 

Leuk, een strandbal!

Leuke zomerse bezigheid op het strand...

Lekker luieren op het strand is fijn maar om daarna even actief een balletje over te slaan of mee te nemen in de zee is natuurlijk helemaal leuk. Deze extra grote strandbal voorzien van een bedrijfslogo valt dan ook lekker op.

Zonnebril met logo

Een mooie, zonnige manier van promoten

Tijdens het balletje gooien of een boekje lezen in de zomer is het wel zo fijn om je ogen te beschermen tegen de felle zon. Dat kan op een ludieke manier met deze vrolijke zonnebrillen. 

Veelgestelde vragen

Zomervakantie is in de meeste gevallen de langste van de vakantiemomenten in Nederland. Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel zomergeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een zomergeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een zomergeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

Magazine aanvragen
Loader
445