Zomerpakket | Legemaat van Elst

Wij vinden het natuurlijk altijd leuk als er een zomerpakket wordt aangevraagd. Legemaat van Elst hebben we ook mogen voorzien van een zomerpakket. Een uitgebreid pakket met de hoofdkleur rood. Van allerlei leuks en lekkers... kijk je mee? 

Het pakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

Een vrolijke koeltas

Echt zomers...

Een echt zomers cadeau is een handige koeltas. Een koeltas wordt namelijk door iedereen wel gebruikt. Is het niet tijdens een dagje weg, dan is het wel om mee te nemen tijdens het doen van de boodschappen om je bak ijs gekoeld te vervoeren naar huis. We hebben koeltassen in diverse kleuren en maten leverbaar. 

Tevreden klanten over Mooierr:

De rest van het pakket

Van een Landleven tot een doosje Pringles

Een gevuld pakket met allemaal producten voor tijdens de zomervakantie. Een stoere zonnebril, een zachte hamamdoek, flesje verfrissende tonic, bus Pringles maar ook verkoeldende ijsjes, een beachballset en een Landleven om te lezen op het strand. Niet te vergeten een doosje met verschillende spelletjes om je familie om vrienden mee uit te dagen. In het pakket zit een kaart met uitleg van het pakket en een zomergroet voor het personeel. En alles helemaal in de kleuren en de huisstijl van de klant. 

Veelgestelde vragen

Zomervakantie is in de meeste gevallen de langste van de vakantiemomenten in Nederland. Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel zomergeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een zomergeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een zomergeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Magazine aanvragen
Loader
444