Zomerpakket | Olthuis Recycling

Olthuis heeft bij ons een familiepakket aangevraagd voor de kinderen en personeel, hoe leuk is dat? We hebben een zomers pakket weten samen te stellen! De kleuren van hun huisstijl komen terug in de artikelen en er zijn zomerse kleuren gebruikt. Een leuk pakketje voor het personeel en de kids van Olthuis. Op deze pagina lichten we het personeelspakket van Olthuis even toe. 

Het personeelspakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

Het papieren tasje

Goede prijs/kwaliteit...

Als basis van je goodiebag is een papieren tasje altijd een goed idee. Kunnen genoeg spulletjes in en ook weer makkelijk her te gebruiken. 

Heerlijke borrelmix

Helemaal met een eigen stijl kopkaart

Borrelmix... hmm lekker! Dit lust iedereen en kan op elk moment van de dag genuttigd worden. Extraatje bij deze zakjes is de mogelijkheid om een eigen kopkaartje toe te voegen. Leuke tekst, logo, persoonlijke boodschap, het kan allemaal! 

Tevreden klanten over Mooierr:

Een zachte hamamdoek

Prachtige doek met borduring

De hamamdoek: sneldrogend, makkelijk op te rollen, voor allerlei doeleinden geschikt. Sla hem om op een frisse zomeravond, leg hem over een bankje tijdens een wandeling, ga er op zitten tijdens je picknick of neem 'm mee naar het strand als handdoek. Deze zachte doek leent zich voor een prachtige, subtiele borduring van je logo. Echt een item wat gebruikt gaat worden! 

Een persoonlijke kaart

Een kaart ontvangen, dat waarderen mensen altijd

Een persoonlijke kaart toevoegen aan je pakket is iets wat wij je echt aanraden. Dit wordt altijd gewaardeerd en geeft een persoonlijke touch aan je pakket. We maken de kaart op in je eigen huisstijl en aansluitend bij je pakket. Achter elk pakket zit wel een gedachte en ook deze verwoorden we op de kaart. 

ZO HELPEN WE JOU DE BESTE KEUZE TE MAKEN:

Veelgestelde vragen

Zomervakantie is in de meeste gevallen de langste van de vakantiemomenten in Nederland. Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel zomergeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een zomergeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een zomergeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

Magazine aanvragen
Loader
448