Zomerpakket | Vos Elektra

Voor Vos Elektra hebben we een zomerpakket mogen leveren. Lekker zomers met een kleurengebruik die een beetje in de buurt komt van de huisstijl kleuren van Vos Elektra. Kijk je mee? 

Het pakket
Bekijk het pakket in deze slider!
ik wil graag
dit pakket
Begin met samenstellen

De koel-rugtas

Een prachtige koeltas van PU leder

Als basis van het zomerpakket van Vos Elektra hebben we gekozen voor een DULL PU leren koeltas. Perfect geschikt om op te vullen met leuke producten. Daarna is het een handige, compacte koeltas die ook makkelijk kan worden meegenomen op de fiets of in de werkbus onderweg naar een klus. 

Het zomerhoedje

Echt zomers...

Dit vrolijke hoedje geeft je een echt zomers gevoel. Het speelse ontwerp zorgt ervoor dat het hoedje vrijwel iedereen goed staat. Naast dat het comfortabel draagt is het hoedje ook voorzien van een zweetbandje binnenin. Het hoedje beschermt je op zonnige dagen tegen de zon en geeft een zomerse look. 

24 ICE Cocktails

Heerlijke verfrissing in een unieke smaak

Wie kent ze niet? Deze 24ICE frozen cocktails zijn een heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Plof na het werk in de veranda op de bank en geniet van een heerlijk verfrissend koud ijsje. Elke dag een ander smaakje en kies zo jouw favoriete smaak uit! 

Tevreden klanten over Mooierr:

Het beachball set

Lekker actief doen!

In de zomertijd is het voor veel mensen ook vakantietijd. Heerlijk ontspannen in eigen tuin of op het strand in een ander land. Een beachball set is dan onmisbaar. Daag je familie of vrienden uit voor een potje tennis op het strand en zorg natuurlijk dat je wint! En na een actief potje tennis koel je natuurlijk af met een fris drankje en een knapperige notenmix. 

Notenmix met eigen stijl etiket

Zakje notenmix in een eigen 'sausje'

Een zakje noten doet het altijd goed. In de middag of avond bij de borrel of gewoon als tussendoortje tijdens een dagje weg. Extra leuk is het als je dan het zakje notenmix kan voorzien van een etiket wat aansluit bij je huisstijl. Helemaal naar wens vorm te geven, geef je nét even een extra touch aan je notenmix. 

Gepersonaliseerde kaart

Een persoonlijke touch, altijd goed...

En dat doe je al helemaal door een persoonlijk kaartje in het zomerpakket toe te voegen. Wens je personeel fijne zomerdagen met vrienden en familie en bedank ze voor hun inzet in de afgelopen periode. Waardering uitspreken is altijd goed en geeft een persoonlijke touch aan je hele pakket. 

Veelgestelde vragen

Zomervakantie is in de meeste gevallen de langste van de vakantiemomenten in Nederland. Een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een origineel zomergeschenk. Waardering verstevigd de relatie met je medewerkers en draagt bij aan een duurzame relatie. Wij voegen daar graag aan toe dat het een zomergeschenk moet zijn wat bruikbaar is en van goede kwaliteit. Een zomergeschenk waar je personeel écht blij van wordt.

Ja zeker, wij bieden de Mooierr bezorgservice aan op locatie.

De meeste producten op onze website kunnen voorzien worden van een logo. Echter er zijn altijd uitzonderingen. Heb je een artikel gezien en wil je weten of er een logo op kan? Bel op op 0577 49 11 89.

Dit komt omdat we per artikel moeten kijken hoe het bedrukt kan worden en op welke wijze. Dit kan erg verschillen in de prijs. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het voor je uit!

Magazine aanvragen
Loader
442